Venezia
Patras
Ferger til Hellas
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Venezia til Patras Ferge

Venezia Patras fergeruten knytter Italia med Hellas. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Anek Superfast. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 32 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Venezia Patras fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Venezia til Patras?

Fergetiden fra Venezia til Patras er omtrent 32h. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Venezia og Patras?

Det er 1 fergeoperatører for Venezia til Patras, og dette er
  • Anek Superfast

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Venezia til Patras?

Bestill ferger fra Venezia til Patras gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Kan du reise som fotpassasjer på fergen fra Venezia til Patras?

Ja, du kan reise som fotpassasjer på fergen Venezia til Patras med
  • Anek Superfast

Kan du ta med bilen din på fergen fra Venezia til Patras?

Ja, du kan reise med et kjøretøy fra Venezia til Patras med
  • Anek Superfast

Kan du ta med kjæledyr på fergen fra Venezia til Patras?

Nei, kjæledyr er ikke tillatt om bord på fergene.

Hva er avstanden fra Venezia til Patras?

Avstanden mellom Venezia til Patras er omtrent 700 nautiske mil.

Venezia Guide

Venezia er en by beliggende i den nordøstlige delen av Italia og ligger fordelt over 18 små øyer, som er skilt av kanaler og knyttet av broer. Byen ligger i den venetianske lagunen, som strekker seg langs kysten, mellom utmunningen av Po og Piave elvene. Venezia er kjent verden over for sine vakre omgivelser, arkitekturen sin og kunsten sin. Hele byen, sammen med lagunen, er blitt erklært et Unesco verdensarv område. Byens navn stammer fra gamle Veneti mennesker, som levde i området omkring det 10. århundret f.kr.

Venezia fergeterminal, Passenggeri, knytter Venezia til fastlandet med avganger fra den berømte broen, Ponte della Liberta. Den nye Venezia Marritima fergeterminal tilbyr et utvalg av fasiliteter, inkludert innsjekking skranker, restauranter, butikker og mange flere tjenester. Terminal S Marta ligger i en av havenes eldste bygninger og tilbyr moderne fasiliteter, inkludert kafeer, butikker og mer. IS Basiliocan Terminal er hvor fergene fra kroatiske og nordlige deler av Adriaterhavet ankommer. Destinasjoner tilgjengelige fra havnen inkluderer Mali Losinj, Pula, Porec, Rovinj, Igoumenitsa, Patras, Piran og Umag.


Patras Guide

Den greske byen Patras ligger omkring 215 km vest for den greske hovedstaden, Athen, og er den regionale hovedstaden i det vestlige Hellas i det nordlige Peloponnes. Besøkender bør dra til Aghiou Nikolaou, som er byens mest populære gate og bare en kort avstand fra den gamle byen. Den er karakterisert av brosteinsbelagte gater med deilige neo-klassiske palé som fungerer som en påminnnelse om byens strålende fortid. Et populært sted i byen er middelalderborgen dens som ble bygget i den siste delen av det 6. århundret e.kr. på stedet av det gamle Akropolis.

Det er flere stedet omkring Patras det ærer den berømte greske dikteren Kostis Palamas. Huset hans er det mest interessante, da han ble født her. Da hun flyttet til Athen ble det stedet, hvor Serao familie (fra Italia) bodde og hvor den italienske forfatteren Matilde Serao ble født. I dag huser det Kostis Palamas Institution.


Venezia til Patras Rutetider for ferjer

Fergetider mellom 22/07/2024 og 28.07.2024.


Fergeselskap Avgangstid Ankomsttid Reisetid Seilingsdager
Anek Superfast 12:00 20:00 32 Timer Torsdag
Anek Superfast 15:30 01:00 33 timer 30 minutter Sol

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.