grimaldi_lines_zeus_palace

Zeus Palace

Drevet av Grimaldi LinesCivitavecchia Tunis, Livorno Olbia, Palermo Tunis & Salerno Tunis ruter

Zeus Palace ble nylig moderniserte og tilbyr mange fasiliteter med et utvalg av over 200 lugarer, seter, en bar, et diskotek, a la carte og buffet restaurant, et spillerom, en butikk, svømmebasseng med bar, et helsesenter og et lekeområde.

Lugar/seter om bord

Zeus Palace har velutstyrt innvendige og utvendige lugarer med air kondisjon og bad. Hvis du ikke ønsker lugar er det seter på fergen.

Mat og drikke om bord

Om bord kan du velge mellom a la carte restauranten eller buffet restauranten. Det er også et utvalg av barer, inkludert en utendørs svømmebasseng bar!

Shopping om bord

Det er en butikk om bord.

Ytterligere fasiliteter om bord

Det er også en svømmebasseng som er åpen når været tillater det og et helsesenter.

Reisende med barn

Barn bliver godt sørget for om bord på Zeus Palace, som har et dedikert lekeområde for å holde yngre passasjerer underholdt under reisen. Det er også et videospill hjørne til de eldre passasjerer.

Merk: Selv om vi har gjort oss stor umake for å gjøre vår Zeus Palace guide så nøyaktig som mulig kan fasiliteter, tjenester og underholdning om bord variere avhengig av dato og årstid. Nevnte fasiliteter kan endres uten varsel og fergeselskapet forbeholder seg retten til å drive andre skip enn dem som nevnes under reservasjonen uten forutgående varsel.

Les mer Les mindre

Zeus Palace anmeldelser

Det er i øyeblikket ingen anmeldelser tilgjengelige for dette skipet. Sjekk vennligst igjen senere!