Genoa til Palermo Ferge

Genoa Palermo fergeruten knytter Italia med Sicilia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Grandi Navi Veloci. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 20 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Genoa Palermo fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Genoa - Palermo Fergeselskaper

 • Grandi Navi Veloci
  • 7 Ukentlige Avganger 20 t 30 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Genoa Palermo priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Genoa Palermo ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Genoa Palermo Ferge anmeldelser

 • "Genoa til Palermo"

  På den 21 timer lange turen var restauranter bare åpen en liten del av tiden, slik at tilgjengeligheten for skikkelig mat var nokså dårlig. Maten servert etter boarding var kald, men smakte ok. Det var svært stressende og irriterene å være tvunget til å lytte til høy og dårlig underholdning de siste to timene i salongen innen ankomst.

  'Patrick' reiste på Genoa Palermo ruten med Grandi Navi Veloci på Fantastic

  Les mer Les mindre
 • "Tur til Sicilia"

  Fergen fra Genova til Palermo er den billigste måten å komme til Sicilia fra Nord-Europa. Det tar ca. 20/21 timer, er en svært lett tur, det har ikke vært travlt når vi har tatt fergen, og man spare en lang kjøretur. GNV ferger er godt utstyrt, ok behagelige og alt i alt, den best måte å reise.

  'David' reiste på Genoa Palermo ruten med Grandi Navi Veloci på La Superba

  Les mer Les mindre
 • "Fantastisk"

  En fantastisk tur…Tver i salongen ikke for høyde…båten ankom et par minutter for tidlig…

  'John' reiste på Genoa Palermo ruten med Grandi Navi Veloci på La Suprema

  Les mer Les mindre
 • "Ferge anmeldelse"

  Hadde en god tur på denne fergen. Jeg var bekymret til å starte med, men det var lett å finne havnen og innsjekking var lett. Skipet og turen var behagelig og maten veldig godt. Den eneste dårlige ting var, å komme til autostrada i Palermo, men det var ikke fergeselskapets skyld. Jeg ville helt sikkert bruke rute og fergeselskap igjen.

  'John' reiste på Genoa Palermo ruten med Grandi Navi Veloci på La Suprema

  Les mer Les mindre

Genoa Guide

Den italienske byen Genova ligger ved middelhavskysten i regionen Liguria. Byens gamle bydel, som har en lang og rik historie i kunst, musikk, arkitektur og gastronomi ble erklært et Unesco verdensarv område i 2006. Dessuten ble byen erklært den europeiske kulturhovedstaden i 2004.

Labyrinten av torg og smale gater utgjør Genovas historiske sentrum. Det er innflytelse fra middelalderen og det 16. århundret her. Besøkende kan se rester fra murerne fra det 17. århundret nær San Lorenzo Katedral.

Genovas havn er Italias største kommersielle og industrielle havn, og en av de travleste havnene i middelhavet. Fergeterminalen, som ligger i Chiappella mellom Ponte Asserto og Ponte Colombo, er på mange etasjer og med god adgang for rullestoler. Ferger fra havnen seiler generelt mot Sardinia, Sicilia, Korsika, Spania, Tunisia og Marokko.

Palermo Guide

Byen Palermo ligger på den italienske øya Sicilia, langs den nordvestlige kyst og hare n stor og strategisk viktig havn, ved siden av Monte Pellegrino. Byen er typisk av en Middelhavs by, og kan føre tilbake historien sin til det 8. århundret og er i dag kjent for sine historiske bygninger, fantastiske palasser og markedene sine. Palermos historiske sentrum er Quattro Canto-distriktet, som betyr ”Fire hjørner”, og er, hvor en rekke av dens mest spektakulære attraksjoner kan finnes. Disse inkluderer det kongelige palasset og katedralen Santa Maria Assunta. Katedralens størrelse og vakre arkitektur skal ses for å kunne verdsettes. Også populær i byen er det middelalderske Basilica di San Francesco og Castello della Zisa, fra det 12. århundret. For besøkender som nyter scenekunst er det også Teatro Massimo, som er et nylig renoverte teater.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til Genova, Civitavecchia, Napoli og Tunisia.