Genoa
Palermo
Ferger til Sicilia
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Genoa til Palermo Ferge

Genoa Palermo fergeruten knytter Italia med Sicilia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Grandi Navi Veloci. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 20 timer 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Genoa Palermo fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Italia til Sicilia
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Genoa til Palermo?

Fergetiden fra Genoa til Palermo er omtrent 20h 45m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Genoa og Palermo?

Det er 1 fergeoperatører for Genoa til Palermo, og dette er
 • Grandi Navi Veloci

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Genoa til Palermo?

Bestill ferger fra Genoa til Palermo gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Kan du reise som fotpassasjer på fergen fra Genoa til Palermo?

Ja, du kan reise som fotpassasjer på fergen Genoa til Palermo med
 • Grandi Navi Veloci

Kan du ta med bilen din på fergen fra Genoa til Palermo?

Ja, du kan reise med et kjøretøy fra Genoa til Palermo med
 • Grandi Navi Veloci

Kan du ta med kjæledyr på fergen fra Genoa til Palermo?

Ja, kjæledyr er tillatt om bord på fergen. Du kan trenge et kjæledyrpass og andre dokumenter for å ta med deg den pelskledde bestevennen din. For øyeblikket kan du ta med kjæledyr på ferger med
 • Grandi Navi Veloci

Hva er avstanden fra Genoa til Palermo?

Avstanden mellom Genoa til Palermo er omtrent 456 nautiske mil.

Genoa Palermo Ferge anmeldelser

 • "Tur til Sicilia"

  Fergen fra Genova til Palermo er den billigste måten å komme til Sicilia fra Nord-Europa. Det tar ca. 20/21 timer, er en svært lett tur, det har ikke vært travlt når vi har tatt fergen, og man spare en lang kjøretur. GNV ferger er godt utstyrt, ok behagelige og alt i alt, den best måte å reise.

  'La Superba' travelled on La Superba

  Les mer Les mindre
 • "Fantastisk"

  En fantastisk tur…Tver i salongen ikke for høyde…båten ankom et par minutter for tidlig…

  'La Suprema' travelled on La Suprema

  Les mer Les mindre
 • "Palermo til Genova"

  Ren og behagelig, men en smule kjedelig. Internett koster £10 for to timer. A la carte restauranten var pengene verdt, da kantinen serverte typisk kantine mat. Kaffen kunne ha vært bedre. Sist på er først av! Siste gang hadde vi en utvendig lugar, men tok ikke en denne gang: Brukte et par timer i løpet av dagen på å lese i lugaren, men dette ville ha vært bedre med noe naturlig lys. Kanskje er det de £20 ekstra verdt å booke en lugar med vindu likevel. Det var 50% billigere enn å forutbestille den. Vi reiste utenfor sesongen, så mange tomme lugarer. Jeg tror ikke at jeg ville risikere å reise uten lugar og skulle sove i stol i høysesongen.

  'La Suprema' travelled on La Suprema

  Les mer Les mindre
 • "En fremragende service"

  Vi har brugt Grandi Navi Veloci mange ganger gjennom årene. Skipet vi reiste på denne gang, Excellent, var veldig god. Vi hadde en god størrelse suite med en behagelig dobbeltseng. Fasilitetene om bord på skipet var fremragende. Personalet var hjelpsomme og vennlige. Godt utvalg av spisefasiliteter.

  'Excellent' travelled on Excellent

  Les mer Les mindre

Genoa Guide

Den italienske byen Genova ligger ved middelhavskysten i regionen Liguria. Byens gamle bydel, som har en lang og rik historie i kunst, musikk, arkitektur og gastronomi ble erklært et Unesco verdensarv område i 2006. Dessuten ble byen erklært den europeiske kulturhovedstaden i 2004.

Labyrinten av torg og smale gater utgjør Genovas historiske sentrum. Det er innflytelse fra middelalderen og det 16. århundret her. Besøkende kan se rester fra murerne fra det 17. århundret nær San Lorenzo Katedral.

Genovas havn er Italias største kommersielle og industrielle havn, og en av de travleste havnene i middelhavet. Fergeterminalen, som ligger i Chiappella mellom Ponte Asserto og Ponte Colombo, er på mange etasjer og med god adgang for rullestoler. Ferger fra havnen seiler generelt mot Sardinia, Sicilia, Korsika, Spania, Tunisia og Marokko.


Palermo Guide

Byen Palermo ligger på den italienske øya Sicilia, langs den nordvestlige kyst og hare n stor og strategisk viktig havn, ved siden av Monte Pellegrino. Byen er typisk av en Middelhavs by, og kan føre tilbake historien sin til det 8. århundret og er i dag kjent for sine historiske bygninger, fantastiske palasser og markedene sine. Palermos historiske sentrum er Quattro Canto-distriktet, som betyr ”Fire hjørner”, og er, hvor en rekke av dens mest spektakulære attraksjoner kan finnes. Disse inkluderer det kongelige palasset og katedralen Santa Maria Assunta. Katedralens størrelse og vakre arkitektur skal ses for å kunne verdsettes. Også populær i byen er det middelalderske Basilica di San Francesco og Castello della Zisa, fra det 12. århundret. For besøkender som nyter scenekunst er det også Teatro Massimo, som er et nylig renoverte teater.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til Genova, Civitavecchia, Napoli og Tunisia.


Genoa til Palermo Rutetider for ferjer

Fergetider mellom 15/04/2024 og 21.04.2024.


Fergeselskap Avgangstid Ankomsttid Reisetid Seilingsdager
Grandi Navi Veloci 21:00 17:30 20 timer 30 minutter Tirsdag
Grandi Navi Veloci 21:30 18:00 20 timer 30 minutter onsdag
Grandi Navi Veloci 22:00 18:30 20 timer 30 minutter Torsdag
Grandi Navi Veloci 22:30 19:00 20 timer 30 minutter Fri
Grandi Navi Veloci 23:00 19:30 20 timer 30 minutter Lør
Grandi Navi Veloci 23:00 20:45 21 timer 45 minutter Sol

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.