Napoli til Palermo Ferge

Napoli Palermo fergeruten knytter Italia med Sicilia og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Grandi Navi Veloci seiler opp til 8 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 11 timer 30 minutter mens Tirrenia servicen seiler pop til 10 avganger ukentlig med en seiltid fra 9 t 15 min.

Det er 18 Uke overfarter på Napoli Palermo ruten mellom Italia og Sicilia. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Napoli - Palermo Fergeselskaper

 • Grandi Navi Veloci
  • 8 Ukentlige Avganger 11 t 30 min
  • Få pris
 • Tirrenia
  • 10 Ukentlige Avganger 9 t 15 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Napoli Palermo priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Napoli Palermo ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Napoli Palermo Ferge anmeldelser

 • "Natte reise"

  Bruk av nattefergen mellom Napoli og Palermo oppnådde to formål; for det første å få transportmidlet vår mellom de to stedene, og for det annet, ga det akkommodasjon om natten. Maten om bord var god og vi ankom tidlig om morgenen friske og klare til å utforske.

  'RDR' reiste på Napoli Palermo ruten med Grandi Navi Veloci på GNV Atlas

  Les mer Les mindre
 • "God"

  Gode fasiliteter og god opplevelse.

  'Anonym' reiste på Napoli Palermo ruten med Grandi Navi Veloci på GNV Cristal

  Les mer Les mindre
 • "Napoli-Palermo"

  Perfekt

  'Riccardo' reiste på Napoli Palermo ruten med Grandi Navi Veloci på GNV Atlas

  Les mer Les mindre
 • "Alt godt"

  Rundtur i august… Lugaren var ren og behagelig, litt liten… God restaurant service og bar salong… Prisene er rimelige… Afgikk og ankom i tiden…

  'Alfredo' reiste på Napoli Palermo ruten med Grandi Navi Veloci på GNV Atlas

  Les mer Les mindre

Palermo Guide

Byen Palermo ligger på den italienske øya Sicilia, langs den nordvestlige kyst og hare n stor og strategisk viktig havn, ved siden av Monte Pellegrino. Byen er typisk av en Middelhavs by, og kan føre tilbake historien sin til det 8. århundret og er i dag kjent for sine historiske bygninger, fantastiske palasser og markedene sine. Palermos historiske sentrum er Quattro Canto-distriktet, som betyr ”Fire hjørner”, og er, hvor en rekke av dens mest spektakulære attraksjoner kan finnes. Disse inkluderer det kongelige palasset og katedralen Santa Maria Assunta. Katedralens størrelse og vakre arkitektur skal ses for å kunne verdsettes. Også populær i byen er det middelalderske Basilica di San Francesco og Castello della Zisa, fra det 12. århundret. For besøkender som nyter scenekunst er det også Teatro Massimo, som er et nylig renoverte teater.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til Genova, Civitavecchia, Napoli og Tunisia.