Napoli til Palermo Ferge

Napoli Palermo fergeruten knytter Italia med Sicilia og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Grandi Navi Veloci seiler opp til 10 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 11 timer 30 minutter mens Tirrenia servicen seiler pop til 9 avganger ukentlig med en seiltid fra 9 t 15 min.

Det er 19 Uke overfarter på Napoli Palermo ruten mellom Italia og Sicilia. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Napoli - Palermo Fergeselskaper

 • Grandi Navi Veloci
  • 10 Ukentlige Avganger 11 t 30 min
  • Få pris
 • Tirrenia
  • 9 Ukentlige Avganger 9 t 15 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Napoli Palermo priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Napoli Palermo ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Napoli Palermo Ferge anmeldelser

 • "Logistisk utfordring"

  En drosje gjør susen, men setter oss av ved et annet enn rederis terminal. Trekontorer senere står vi med billett i hånda. Vi venter til biler har blitt plassert på kaia og kan trille baggasjen ombord over bildekket for å ta heis og få utdelt cabinkort. Cabinen trang, men var ren og helt grei. Ut på akterdekk for å se på hvorledes man planlegger å stue en ferge med biler ogcontainere. Fabelaktig hvor flinke de var. Dessverre ble det mye last og en times forsinket avgang. Dette ble tatt inn i løpet av natten så neste morgen var Palermo klar for ankomst. Ny forsinkelse pga mye last og en times venting. Vel i land ingen transport var tilgjengelig så det ble en spasertur inn til byen. Fin tur med enkle tilpasninger kunne gjort turen ekstra fin.

  'Terje' reiste på Napoli Palermo ruten med Grandi Navi Veloci

  Les mer Les mindre
 • "Natte reise"

  Bruk av nattefergen mellom Napoli og Palermo oppnådde to formål; for det første å få transportmidlet vår mellom de to stedene, og for det annet, ga det akkommodasjon om natten. Maten om bord var god og vi ankom tidlig om morgenen friske og klare til å utforske.

  'RDR' reiste på Napoli Palermo ruten med Grandi Navi Veloci på GNV Atlas

  Les mer Les mindre
 • "God"

  Gode fasiliteter og god opplevelse.

  'Anonym' reiste på Napoli Palermo ruten med Grandi Navi Veloci på GNV Cristal

  Les mer Les mindre
 • "Napoli-Palermo"

  Perfekt

  'Riccardo' reiste på Napoli Palermo ruten med Grandi Navi Veloci på GNV Atlas

  Les mer Les mindre

Palermo Guide

Byen Palermo ligger på den italienske øya Sicilia, langs den nordvestlige kyst og hare n stor og strategisk viktig havn, ved siden av Monte Pellegrino. Byen er typisk av en Middelhavs by, og kan føre tilbake historien sin til det 8. århundret og er i dag kjent for sine historiske bygninger, fantastiske palasser og markedene sine. Palermos historiske sentrum er Quattro Canto-distriktet, som betyr ”Fire hjørner”, og er, hvor en rekke av dens mest spektakulære attraksjoner kan finnes. Disse inkluderer det kongelige palasset og katedralen Santa Maria Assunta. Katedralens størrelse og vakre arkitektur skal ses for å kunne verdsettes. Også populær i byen er det middelalderske Basilica di San Francesco og Castello della Zisa, fra det 12. århundret. For besøkender som nyter scenekunst er det også Teatro Massimo, som er et nylig renoverte teater.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til Genova, Civitavecchia, Napoli og Tunisia.