Salerno til Messina Ferge

Salerno Messina fergeruten knytter Italia med Sicilia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Caronte & Tourist. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 9 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Salerno Messina fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Salerno - Messina Fergeselskaper

  • Caronte & Tourist
    • 7 Ukentlige Avganger 9 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Salerno Messina priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Salerno Messina ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Salerno Guide

Den italienske byen Salerno ligger på Salerno-bukten i Tyrrenhavet, og er hovedstaden i Salerno regionen, tett på Amalfikysten. Byen er kjent som hjemstedet for den første medisinske skolen i verden; Schola Medica Salernitana. Byen, som er det kulturelle senret i regionen, er populær blant besøkende som nyter å slentre rundt i byen blant de vidunderlige severdighetene, hvorav mange er plassert tett på bymidten. Byen er preget av en vakker gågate, store torge og deilige butikker.

Messina Guide

Messina er en italiensk by, som ligger i Messinastredet i den nordøstlige delen av Sicilia. Byens havn har spilt en viktig rolle i byens vekst og formuer. Siden 1548 har Messina vært et romersk-katolsk erkebispedømme og er også hjemsted for Messina universitet, som ble grunnlagt i 1548 av Ignatius Loyola. En populær turistattraksjon er katedralen fra det 12. århundret, som bevokter restene av kong Conrad, som var hersker over Tyskland og Sicilia i det 13. århundret. Katedralen måtte nesten fullstendig gjenoppbygges etter et jordskelv i 1908 og igjen etter en brann i 1943.

Det er fergeforbindelser fra Messina til Calabria og Salerno.