Caronte & Tourist
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Caronte & Tourist

Caronte & Tourist tilbyr regelmessige fergeoverganger mellom det italienske fastlandet og Sicilia, mellom havnen i Salerno og Messina.

Selskapet har gjennomført private fergetjenester siden 1965 og i 2001 etablerte selskapet ruten Salerno-Messina. Dette var for å overholde de nylig innførte lovene som begrenser mengden kjøretid tillatt for lastebilførere. Denne ruten drives av to fartøy som heter Cartour Beta og Cartour Gamma, begge cruiser på hastigheter opptil 25 knop. Fergene kan ta opptil 800 biler, 150 lastebiler og ca. 1000 passasjerer. Ombord på fergene er det lekeområder for barn, butikker, en restaurant og lugarer som er ideelle for en 9 timers tur.

Caronte & Tourist har alltid lagt stor vekt på effektiviteten i driften deres og hastigheten på sine tjenester. Dette har resultert i at passasjeropplevelsen er god og de leverer det beste innenfor sektoren deres.

Videre er Messina-stredet blant de vakreste stedene i verden og utsikten du får av den sicilianske og kalabriske kysten er et fantastisk syn for de ombord.

Directferries.no sammenligner ferger og gir deg mulighet for å se flere fergeselskapers seilplaner og priser i en rask og lett søkning. Sammenlign Caronte & Tourist seilplaner og priser nå med alternative fergeselskaper før du booker fergebilletten din.

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.