Messina til Salerno Ferge

Messina Salerno fergeruten knytter Sicilia med Italia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Caronte & Tourist. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 9 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Messina Salerno fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Messina - Salerno Fergeselskaper

  • Caronte & Tourist
    • 7 Ukentlige Avganger 9 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Messina Salerno priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Messina Salerno ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Messina Guide

Den italienske by Messina er hovedstaden i provinsen av samme navn, og den tredje største byen på Sicilia. Den ligger på Messinastredet, overfor Villa San Giovanni på det italienske fastlandet, i den nordøstlige delen av Sicilia.

Byens havn tilbyr passasjerferger på tvers av Messinastredet til havnene i Villa San Giovanni og Reggio Calabria i Calabria. Det er også en fergeservice til Salerno, som ligger sør av byen Napoli.

Salerno Guide

Den italienske byen Salerno ligger på Salernobukten i Italia. Byen ligger på bredden av Tyrrenhavet, tett på Amalfikysten, og er nok best kjent for å være hjemstedet for verdens første medisinske skole, Schola Media Salernitana. Salerno er det kulturelle knutepunktet i regionen, og det er mange ting å se og lage der. Byen har deilige gågater og store torg, og for dem som har en bil, kan de lett kjøre rundt i byen siden trafikk ikke er et problem, og det er parkering i de fleste områdene.