Palermo
Genoa
Ferger til Italia
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Palermo til Genoa Ferge

Palermo Genoa fergeruten knytter Sicilia med Italia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Grandi Navi Veloci. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 20 timer 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Palermo Genoa fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Palermo til Genoa?

Fergetiden fra Palermo til Genoa er omtrent 20h 45m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Palermo og Genoa?

Det er 1 fergeoperatører for Palermo til Genoa, og dette er
 • Grandi Navi Veloci

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Palermo til Genoa?

Bestill ferger fra Palermo til Genoa gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Kan du reise som fotpassasjer på fergen fra Palermo til Genoa?

Ja, du kan reise som fotpassasjer på fergen Palermo til Genoa med
 • Grandi Navi Veloci

Kan du ta med bilen din på fergen fra Palermo til Genoa?

Ja, du kan reise med et kjøretøy fra Palermo til Genoa med
 • Grandi Navi Veloci

Kan du ta med kjæledyr på fergen fra Palermo til Genoa?

Ja, kjæledyr er tillatt om bord på fergen. Du kan trenge et kjæledyrpass og andre dokumenter for å ta med deg den pelskledde bestevennen din. For øyeblikket kan du ta med kjæledyr på ferger med
 • Grandi Navi Veloci

Hva er avstanden fra Palermo til Genoa?

Avstanden mellom Palermo til Genoa er omtrent 456 nautiske mil.

Palermo Genoa Ferge anmeldelser

 • "Tur til Sicilia"

  Fergen fra Genova til Palermo er den billigste måten å komme til Sicilia fra Nord-Europa. Det tar ca. 20/21 timer, er en svært lett tur, det har ikke vært travlt når vi har tatt fergen, og man spare en lang kjøretur. GNV ferger er godt utstyrt, ok behagelige og alt i alt, den best måte å reise.

  'La Superba' travelled on La Superba

  Les mer Les mindre
 • "Fantastisk"

  En fantastisk tur…Tver i salongen ikke for høyde…båten ankom et par minutter for tidlig…

  'La Suprema' travelled on La Suprema

  Les mer Les mindre
 • "Palermo til Genova"

  Ren og behagelig, men en smule kjedelig. Internett koster £10 for to timer. A la carte restauranten var pengene verdt, da kantinen serverte typisk kantine mat. Kaffen kunne ha vært bedre. Sist på er først av! Siste gang hadde vi en utvendig lugar, men tok ikke en denne gang: Brukte et par timer i løpet av dagen på å lese i lugaren, men dette ville ha vært bedre med noe naturlig lys. Kanskje er det de £20 ekstra verdt å booke en lugar med vindu likevel. Det var 50% billigere enn å forutbestille den. Vi reiste utenfor sesongen, så mange tomme lugarer. Jeg tror ikke at jeg ville risikere å reise uten lugar og skulle sove i stol i høysesongen.

  'La Suprema' travelled on La Suprema

  Les mer Les mindre
 • "En fremragende service"

  Vi har brugt Grandi Navi Veloci mange ganger gjennom årene. Skipet vi reiste på denne gang, Excellent, var veldig god. Vi hadde en god størrelse suite med en behagelig dobbeltseng. Fasilitetene om bord på skipet var fremragende. Personalet var hjelpsomme og vennlige. Godt utvalg av spisefasiliteter.

  'Excellent' travelled on Excellent

  Les mer Les mindre

Palermo Guide

Den italienske byen Palermo ligger i den nordvestlige delen av Sicilia, ved bukten Palermo i Tyrrenhavet. Byen har et ry i hele verden for sin historie, gastronomi, kultur og arkitektur. Mange besøkende strømmer til byen og den er nå hovedbyen for Sicilias kultur, handel og turisme. Byens sentrum har mange fine eksempler på palasser og kirker, som gir vei til områder, hvor livsstilen ikke synes å ha endret seg i århundre. Dette ses nok mest tydelig i markedene i Palermo.

Fra byens havn er det fergeforbindelser til Genova, Civitavecchia, Napoli og Tunisia.


Genoa Guide

Havnebyen Genova ligger i Liguria region i Italia ved Middelhavskysten. Genovas historiske sentrum er en labyrint av smale smug som fører ut til små torg, og her kan man ikke la være med å sette pris på historien og kulturen. Arkitektonisk er det mange forskjellige stilarter, som ligger side om side med en middelaldersk mur.

Byens gamle havn er en populær tiltrekning for turister, som kan nyte alle de tingene, som den gamle havnen kan by på. Et populært sted nær mollen er byens fyrtårn, hvorfra det er en deilig utsikt over Genova og Golfen.

Genovas fergeterminal ligger i Calata Chiappella og herfra er det fergeforbindelser mot Sicilia, Korsika, Spania, Tunisia og Marokko. Terminalbygningen har alle de vanlige passasjerfasiliteter og er også rullestol vennlig.


Palermo til Genoa Rutetider for ferjer

Fergetider mellom 15/04/2024 og 21.04.2024.


Fergeselskap Avgangstid Ankomsttid Reisetid Seilingsdager
Grandi Navi Veloci 23:00 19:30 20 timer 30 minutter Lør
Grandi Navi Veloci 23:00 20:45 21 timer 45 minutter Sol

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.