Palermo til Genoa Ferge

Palermo Genoa fergeruten knytter Sicilia med Italia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Grandi Navi Veloci. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 20 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Palermo Genoa fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Palermo - Genoa Fergeselskaper

 • Grandi Navi Veloci
  • 7 Ukentlige Avganger 20 t 30 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Palermo Genoa priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Palermo Genoa ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Palermo Genoa Ferge anmeldelser

 • "Forsinket"

  Skipet var OK, men ankom to timer for sent i Palermo. Ingen innsats fra personalet for å vende skipet raskt, så da vi endelig kom til Genoa, var vi nesten tre timer forsinket. Så jeg nådde ikke min videregående togforbindelse og kunne ikke engang fp en refundering – man skal være over tre timer forsinket for dette. 2 timer og 45 minutter teller tilsynelatende ikke! Til sammenligning var Tirrenia fergen i tiden.

  'Anonym' reiste på Palermo Genoa ruten med Grandi Navi Veloci på Fantastic

  Les mer Les mindre
 • "Palermo til Genova"

  Ren og behagelig, men en smule kjedelig. Internett koster £10 for to timer. A la carte restauranten var pengene verdt, da kantinen serverte typisk kantine mat. Kaffen kunne ha vært bedre. Sist på er først av! Siste gang hadde vi en utvendig lugar, men tok ikke en denne gang: Brukte et par timer i løpet av dagen på å lese i lugaren, men dette ville ha vært bedre med noe naturlig lys. Kanskje er det de £20 ekstra verdt å booke en lugar med vindu likevel. Det var 50% billigere enn å forutbestille den. Vi reiste utenfor sesongen, så mange tomme lugarer. Jeg tror ikke at jeg ville risikere å reise uten lugar og skulle sove i stol i høysesongen.

  'Andrew' reiste på Palermo Genoa ruten med Grandi Navi Veloci på La Suprema

  Les mer Les mindre
 • "Palermo - Genova"

  Vi tok skipet retur til Milano fra Sicilia, og vi nøt det. Navigasjonen gikk godt. Vi brukte ikke restauranten, men selvfølgelig var bar på skipet dyr.

  'Elia' reiste på Palermo Genoa ruten med Grandi Navi Veloci på La Suprema

  Les mer Les mindre
 • "God fergeoverfart"

  Vi valgte å ta fergen fra Palermo til Genoa i stedet for å kjøre gjennom Italia, og vi var svært glade for valget vårt. Det var vanskelig å finne vår vei gjennom Palermo, og vi trodde at det ville være mange større skilte i byen. Hvis vi ikke hadde fulgt en tysk bobil, ville vi aldri ha funnet havnen! Vi var tidlig, og fant Bighletta kontoret uten problemer. De mange menneskene det ankom i siste æyeblikk, kjørte til bilkøen, bare for å bli sendt tilbake for å hente billettene deres. Det var bare en ansatt tilstede, slik at det var forsinkelser. Igjen, bedre skiltning ville ha hjulpet. Båten var god, og vi hadde en god, romslig lugar – 714. Vi syntes at buffet restauranten kunne ha vært åpen lengre til frokost. Den lukket kl. 9.30 og åpnet ikke igjen før kl. 13 til lunsj. Alt i alt, en svært god opplevelse og vil anbefale GNV til alle.

  'Elizabeth' reiste på Palermo Genoa ruten med Grandi Navi Veloci på Excellent

  Les mer Les mindre

Palermo Guide

Den italienske byen Palermo ligger i den nordvestlige delen av Sicilia, ved bukten Palermo i Tyrrenhavet. Byen har et ry i hele verden for sin historie, gastronomi, kultur og arkitektur. Mange besøkende strømmer til byen og den er nå hovedbyen for Sicilias kultur, handel og turisme. Byens sentrum har mange fine eksempler på palasser og kirker, som gir vei til områder, hvor livsstilen ikke synes å ha endret seg i århundre. Dette ses nok mest tydelig i markedene i Palermo.

Fra byens havn er det fergeforbindelser til Genova, Civitavecchia, Napoli og Tunisia.

Genoa Guide

Havnebyen Genova ligger i Liguria region i Italia ved Middelhavskysten. Genovas historiske sentrum er en labyrint av smale smug som fører ut til små torg, og her kan man ikke la være med å sette pris på historien og kulturen. Arkitektonisk er det mange forskjellige stilarter, som ligger side om side med en middelaldersk mur.

Byens gamle havn er en populær tiltrekning for turister, som kan nyte alle de tingene, som den gamle havnen kan by på. Et populært sted nær mollen er byens fyrtårn, hvorfra det er en deilig utsikt over Genova og Golfen.

Genovas fergeterminal ligger i Calata Chiappella og herfra er det fergeforbindelser mot Sicilia, Korsika, Spania, Tunisia og Marokko. Terminalbygningen har alle de vanlige passasjerfasiliteter og er også rullestol vennlig.