Palermo til Livorno Ferge

Palermo Livorno fergeruten knytter Sicilia med Italia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Grimaldi Lines. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 20 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Palermo Livorno fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Palermo - Livorno Fergeselskaper

  • Grimaldi Lines
    • 2 Ukentlige Avganger 20 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Palermo Livorno priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Palermo Livorno ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Palermo Guide

Den italienske byen Palermo ligger i den nordvestlige delen av Sicilia, ved bukten Palermo i Tyrrenhavet. Byen har et ry i hele verden for sin historie, gastronomi, kultur og arkitektur. Mange besøkende strømmer til byen og den er nå hovedbyen for Sicilias kultur, handel og turisme. Byens sentrum har mange fine eksempler på palasser og kirker, som gir vei til områder, hvor livsstilen ikke synes å ha endret seg i århundre. Dette ses nok mest tydelig i markedene i Palermo.

Fra byens havn er det fergeforbindelser til Genova, Civitavecchia, Napoli og Tunisia.

Livorno Guide

Livorno er en italiensk by som ligger på landets vestkyst og ofte besøkes av cruiseskip, siden det er en viktig inngang til den berømte og maleriske Toscana region. Mange besøkender drar til byen på deres vei til andre destinasjoner i regionen, inkludert Firenze, Pisa, Lucca og Siena. Byen ble designet under den italienske renessanse, da den ble regjert av storhertugen av Medici familie, men tilføyelser ble foretatt i slutten av det 16. århundret av Bernado Buontalenti.
Liverno havn har gode passasjerfasiliteter, som inkluderer bar, restaurant og banker. Det er fergeforbindelser til Bastia, Olbia, Golfo Aranci, Cagliari og Tunisia.