Palermo til Salerno Ferge

Palermo Salerno fergeruten knytter Sicilia med Italia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Grimaldi Lines. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 9 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Palermo Salerno fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Palermo - Salerno Fergeselskaper

  • Grimaldi Lines
    • 2 Ukentlige Avganger 9 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Palermo Salerno priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Palermo Salerno ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Palermo Guide

Den italienske byen Palermo ligger i den nordvestlige delen av Sicilia, ved bukten Palermo i Tyrrenhavet. Byen har et ry i hele verden for sin historie, gastronomi, kultur og arkitektur. Mange besøkende strømmer til byen og den er nå hovedbyen for Sicilias kultur, handel og turisme. Byens sentrum har mange fine eksempler på palasser og kirker, som gir vei til områder, hvor livsstilen ikke synes å ha endret seg i århundre. Dette ses nok mest tydelig i markedene i Palermo.

Fra byens havn er det fergeforbindelser til Genova, Civitavecchia, Napoli og Tunisia.

Salerno Guide

Den italienske byen Salerno ligger på Salernobukten i Italia. Byen ligger på bredden av Tyrrenhavet, tett på Amalfikysten, og er nok best kjent for å være hjemstedet for verdens første medisinske skole, Schola Media Salernitana. Salerno er det kulturelle knutepunktet i regionen, og det er mange ting å se og lage der. Byen har deilige gågater og store torg, og for dem som har en bil, kan de lett kjøre rundt i byen siden trafikk ikke er et problem, og det er parkering i de fleste områdene.