Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Salerno havn

 • Med bil

  Fra Napoli, ta A3 og drei av ved ’Vietri Sul Mare’ og følg direksjoner ’porto Turistico’. Syd fra, ta A3 Reggio Calabria – Salerno, drei av i Salerno og deretter følg ’porto Turistico’.

 • Med tog

  Togstasjonen i Salerno er kjent som Piazza Vittorio Veneto, og er godt forbundet til alle de italienske fastland byene. Togstasjonen ligger 2 km fra havnen.

 • Adresse

  Piazza della Concordia, 84010 Maiori, Salerno (Campania)

 • Salerno Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Salerno før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Salerno Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Salerno Ferge servicer

Salerno Guide

Salerno Guide

Salerno er en by og provins i hovedstaden Campania, sørvest Italia, som ligger på bukten av det samme navn på det Tyrrhenske Hav. Salernos historie går tilbake til etableringen dens som en romersk by omkring år 194 f.kr. etter krigene med Hannibal den Store. Byen ligger på en naturhavn som har laget handel fra oldtid frem til i dag, og som ble brukt av de allierte styrkene som en landing sted under den italienske kampanje under andre verdenskrig. Bak byen er en høy klippe hvor man finner en gammel borg, slottet Arechi, som har en utsikt over hele byen og bukten. Som andre byer i det sørlige Italia, er Salerno ble oversvømt av dynastier og imperier, som alle har hatt innflytelse på utviklingen av byen, fysisk og kulturelt.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.