Travelmar
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Travelmar

Travelmar har tjent den vakre Amlfi-kysten i det sørvestlige Italia siden 1998, og tilbyr regelmessige fergeruter fra byen Salerno til de idyllikse kystbyene Amalfi og Positano.

Selskapet ble startet for at å gi lokal befolkningen et mer avslappende alternativ til de lange, snodde kystveier. Med Travelmars utvalg av raske og behagelige ferger, kan både turister og beboere nå nyte den vakre kystlinje og komme mellom Amalfi og Positano lett.

Hver av de fem fergene i Travelmars flåte kan nå opp på atten knop, og den største kalt Yragani 90, kan bære nesten 400 passasjerer. Selv om de er litt mindre, er de andre fire fergene, Polaris, Maria Madre, Alcor og Antares, slank designet med romslige soldekk og behagelige sitteplasser.

Travelmar er pålitelig og praktisk valg, når man vil utforske den berømte Amalfi-kysten.

Directferries.no sammenligner ferger og gir deg mulighet for å se flere fergeselskapers seilplaner og priser i en rask og lett søkning. Sammenlign Travelmar seilplaner og priser nå med alternative fergeselskaper før du booker fergebilletten din.

Alle Travelmar ruter

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.