Salerno til Amalfi Ferge

Salerno Amalfi fergeruten knytter Italia med Italia og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. NLG seiler opp til 7 ganger Uke, Travelmar 10 ganger dag & Positano Jet servicen er tilgjengelig opp til 7 ganger Uke.

Det er 12 dag overfarter på Salerno Amalfi overfarten mellom Italia og Italia og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Salerno - Amalfi Fergeselskaper

 • NLG
  • 7 Ukentlige Avganger 25 min
  • Få pris
 • Travelmar
  • 10 Daglige Avganger 35 min
  • Få pris
 • Positano Jet
  • 7 Ukentlige Avganger 25 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Salerno Amalfi priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Salerno Guide

Den italienske byen Salerno ligger på Salerno-bukten i Tyrrenhavet, og er hovedstaden i Salerno regionen, tett på Amalfikysten. Byen er kjent som hjemstedet for den første medisinske skolen i verden; Schola Medica Salernitana. Byen, som er det kulturelle senret i regionen, er populær blant besøkende som nyter å slentre rundt i byen blant de vidunderlige severdighetene, hvorav mange er plassert tett på bymidten. Byen er preget av en vakker gågate, store torge og deilige butikker.

Amalfi Guide

Den italienske byen Amalfi er den største beliggende langs Amalfikysten, i provinsen Solerno. Byen ligger ved bredden av Solerno bukten og ved foten av Monte Cerreto. Sammen med mange andre byer langs Amalfikysten, som Ravello go Positano, er Amalfi blitt erklert et Unesco verdensarv område. Byens skriftlige historie går tilbake til det 6. århundret e.kr., og kort etter ble den en viktig maritime makt for handel av korn fra sine naboer, slaver fra det indre, salt fra Sardinia og tre, fra Egypt og Syria. Denne handelen ble gjennemført for å kjøpe bysantinks silke, som ble solgt videre til vesten.

Byen tar seg godt av besøkender med flere tidligere klostre, som nå er blitt laget om til hotell. Luna Convento ble omdannet i begynnelsen av det 19. århundret og Cappuccini Convento i 1880ene. Amalfis berømte gjester inkluderer komponisten Richard Wagner og dramatikeren Henrik Ibsen, som begge avsluttet verker, mens de oppholdte seg i Amalfi.

Det er fergeforbindelser fra Amalfi til Sorrento og Amalfi kyster, samt Pozzuoli, Ischia, Procida, Napoli, Torre Annunziata (for Pompeji), Ercolano (for Herculaneum), Capri, Salerno, Agropoli (for Paestum) og Palinuro.