Positano til Vietri sul mare Ferge

Positano Vietri sul mare fergeruten knytter Italia med Italia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Travelmar. Det er opp til 11 avganger dag med seiltid fra ca. 1 time 25 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Positano Vietri sul mare fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Positano - Vietri sul mare Fergeselskaper

  • Travelmar
    • 11 Daglige Avganger 1 time 25 min
    • Få pris

Positano Guide

Den italienske landsbyen Positano ligger på Amalfikysten i Campania region. Landsbyen begynte livet som en fiskerby, og er i dag en chic by, som er berømt for sine hotell og butikker langs de snodde trapper som knytter byen og klippene over. Bygninger er stablet ovenpå hverandre, på bratte skråninger. På landsbyen påne områder dyrkes det grøntsaker og frukt, som liker seg i dens fruktbare vulkanske jord. Landsbyen har et par grusbelagte strender, noe som er sjelden i et området preget av bratte klipper. Deler av strendene er gratis, men noen deler er blitt avsperret, hvor besøkende skal betale for å bruke en solseng. Dessverre er det ikke mange billige muligheter i Positano, selv om restaurantene tilbyr et stort utvalg av muligheter.

Det er fergeforbindelser fra Positano til Amalfi, Capri og Salerno.