Cetara til Salerno Ferge

Cetara Salerno fergeruten knytter Italia med Italia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Travelmar. Det er opp til 49 avganger Uke med seiltid fra ca. 15 Minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Cetara Salerno fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Cetara - Salerno Fergeselskaper

  • Travelmar
    • 7 Daglige Avganger 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Cetara Salerno priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Salerno Guide

Den italienske byen Salerno ligger på Salernobukten i Italia. Byen ligger på bredden av Tyrrenhavet, tett på Amalfikysten, og er nok best kjent for å være hjemstedet for verdens første medisinske skole, Schola Media Salernitana. Salerno er det kulturelle knutepunktet i regionen, og det er mange ting å se og lage der. Byen har deilige gågater og store torg, og for dem som har en bil, kan de lett kjøre rundt i byen siden trafikk ikke er et problem, og det er parkering i de fleste områdene.