Maiori til Amalfi Ferge

Maiori Amalfi fergeruten knytter Italia med Italia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Travelmar. Det er opp til 56 avganger Uke med seiltid fra ca. 15 Minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Maiori Amalfi fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Maiori - Amalfi Fergeselskaper

  • Travelmar
    • 8 Daglige Avganger 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Maiori Amalfi priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Amalfi Guide

Den italienske byen Amalfi er den største beliggende langs Amalfikysten, i provinsen Solerno. Byen ligger ved bredden av Solerno bukten og ved foten av Monte Cerreto. Sammen med mange andre byer langs Amalfikysten, som Ravello go Positano, er Amalfi blitt erklert et Unesco verdensarv område. Byens skriftlige historie går tilbake til det 6. århundret e.kr., og kort etter ble den en viktig maritime makt for handel av korn fra sine naboer, slaver fra det indre, salt fra Sardinia og tre, fra Egypt og Syria. Denne handelen ble gjennemført for å kjøpe bysantinks silke, som ble solgt videre til vesten.

Byen tar seg godt av besøkender med flere tidligere klostre, som nå er blitt laget om til hotell. Luna Convento ble omdannet i begynnelsen av det 19. århundret og Cappuccini Convento i 1880ene. Amalfis berømte gjester inkluderer komponisten Richard Wagner og dramatikeren Henrik Ibsen, som begge avsluttet verker, mens de oppholdte seg i Amalfi.

Det er fergeforbindelser fra Amalfi til Sorrento og Amalfi kyster, samt Pozzuoli, Ischia, Procida, Napoli, Torre Annunziata (for Pompeji), Ercolano (for Herculaneum), Capri, Salerno, Agropoli (for Paestum) og Palinuro.