Genoa til Tunis Ferge

Genoa Tunis fergeruten knytter Italia med Tunisia og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Grandi Navi Veloci seiler opp til 3 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 21 Timer mens CTN Ferries servicen seiler pop til 2 avganger ukentlig med en seiltid fra 20 t.

Det er 5 Uke overfarter på Genoa Tunis ruten mellom Italia og Tunisia. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Genoa - Tunis Fergeselskaper

  • Grandi Navi Veloci
    • 3 Ukentlige Avganger 21 t
    • Få pris
  • CTN Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 20 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Genoa Tunis priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Genoa Tunis ruten er for en bil og 1 passasjer.

Genoa Guide

Den italienske byen Genova ligger ved middelhavskysten i regionen Liguria. Byens gamle bydel, som har en lang og rik historie i kunst, musikk, arkitektur og gastronomi ble erklært et Unesco verdensarv område i 2006. Dessuten ble byen erklært den europeiske kulturhovedstaden i 2004.

Labyrinten av torg og smale gater utgjør Genovas historiske sentrum. Det er innflytelse fra middelalderen og det 16. århundret her. Besøkende kan se rester fra murerne fra det 17. århundret nær San Lorenzo Katedral.

Genovas havn er Italias største kommersielle og industrielle havn, og en av de travleste havnene i middelhavet. Fergeterminalen, som ligger i Chiappella mellom Ponte Asserto og Ponte Colombo, er på mange etasjer og med god adgang for rullestoler. Ferger fra havnen seiler generelt mot Sardinia, Sicilia, Korsika, Spania, Tunisia og Marokko.

Tunis Guide

Byen Tunis er hovedstaden i Tunisia og ligger i den nordlige delen av landet, tett på Carthage og Sidi Bou Said. Byen har en deilig blanding av arkitektoniske stilarter, brede veier og smale smug, som fanger ånden av syden og det nordlige middelhavsområdet. Sten murene av byens Medina fra det 9. århundret, eksisterer ikke lengre, men dens smale gater, basarer, moskeer og andre historiske bygninger, eksisterer fremdeles og er blitt erklært et Unesco verdensarv område. I skarp kontrast til den gamle bydelen, er Ville Nouvelle (Nye By) ordnet og har en kolonial eleganse som ble bygget av franskmennene. I byens sentrum er det noen deilige bygninger, herunder en art nouveau teater og en katedral bygget i romersk bysantinsk stil.