Salerno til Tunis Ferge

Salerno Tunis fergeruten knytter Italia med Tunisia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Grimaldi Lines. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 22 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Salerno Tunis fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Salerno - Tunis Fergeselskaper

  • Grimaldi Lines
    • 2 Ukentlige Avganger 22 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Salerno Tunis priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Salerno Tunis ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Salerno Guide

Den italienske byen Salerno ligger på Salerno-bukten i Tyrrenhavet, og er hovedstaden i Salerno regionen, tett på Amalfikysten. Byen er kjent som hjemstedet for den første medisinske skolen i verden; Schola Medica Salernitana. Byen, som er det kulturelle senret i regionen, er populær blant besøkende som nyter å slentre rundt i byen blant de vidunderlige severdighetene, hvorav mange er plassert tett på bymidten. Byen er preget av en vakker gågate, store torge og deilige butikker.

Tunis Guide

Byen Tunis er hovedstaden i Tunisia og ligger i den nordlige delen av landet, tett på Carthage og Sidi Bou Said. Byen har en deilig blanding av arkitektoniske stilarter, brede veier og smale smug, som fanger ånden av syden og det nordlige middelhavsområdet. Sten murene av byens Medina fra det 9. århundret, eksisterer ikke lengre, men dens smale gater, basarer, moskeer og andre historiske bygninger, eksisterer fremdeles og er blitt erklært et Unesco verdensarv område. I skarp kontrast til den gamle bydelen, er Ville Nouvelle (Nye By) ordnet og har en kolonial eleganse som ble bygget av franskmennene. I byens sentrum er det noen deilige bygninger, herunder en art nouveau teater og en katedral bygget i romersk bysantinsk stil.