Cagliari til Palermo Ferge

Cagliari Palermo fergeruten knytter Sardinia med Sicilia og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Grimaldi Lines seiler opp til 1 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 13 timer 30 minutter mens Tirrenia servicen seiler pop til 2 avganger ukentlig med en seiltid fra 12 t.

Det er 3 Uke overfarter på Cagliari Palermo ruten mellom Sardinia og Sicilia. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Cagliari - Palermo Fergeselskaper

  • Grimaldi Lines
    • 1 Ukentlig Avgang 13 t 30 min
    • Få pris
  • Tirrenia
    • 2 Ukentlige Avganger 12 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Cagliari Palermo priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Cagliari Palermo ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Cagliari Guide

Sardinias hovedstad Cagliari ligger ved Middelhavskysten og betraktes som en av de grønneste italienske byene, siden det er en rekke offentlige hager, som man kan nyte. Det mest skogrike området i byen er Monte Urpinu Park, som er 62 hektar og plassert på en liten brett som er dekket av furutre og eviggrønne eik.

Byen kan spore historien sin tilbake til oldtiden og har på forskjellige punkter i fortiden sin vært under flere sivilisasjoner.

Cagliari havn er spillet i to sektorer; den gamle havnen og den nye internasjonale havnen. Havnen har fergeforbindelser til Civitavecchia, Napoli, Palermo og Trapani.

Palermo Guide

Byen Palermo ligger på den italienske øya Sicilia, langs den nordvestlige kyst og hare n stor og strategisk viktig havn, ved siden av Monte Pellegrino. Byen er typisk av en Middelhavs by, og kan føre tilbake historien sin til det 8. århundret og er i dag kjent for sine historiske bygninger, fantastiske palasser og markedene sine. Palermos historiske sentrum er Quattro Canto-distriktet, som betyr ”Fire hjørner”, og er, hvor en rekke av dens mest spektakulære attraksjoner kan finnes. Disse inkluderer det kongelige palasset og katedralen Santa Maria Assunta. Katedralens størrelse og vakre arkitektur skal ses for å kunne verdsettes. Også populær i byen er det middelalderske Basilica di San Francesco og Castello della Zisa, fra det 12. århundret. For besøkender som nyter scenekunst er det også Teatro Massimo, som er et nylig renoverte teater.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til Genova, Civitavecchia, Napoli og Tunisia.