Barcelona
Civitavecchia
Ferger til Roma
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Barcelona til Civitavecchia Ferge

Barcelona Civitavecchia fergeruten knytter Spania med Roma. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Grimaldi Lines. Det er opp til 6 avganger Uke med seiltid fra ca. 20 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Barcelona Civitavecchia fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Barcelona til Civitavecchia Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Spania til Roma
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Barcelona til Civitavecchia?

Fergetiden fra Barcelona til Civitavecchia er omtrent 20h 30m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Barcelona og Civitavecchia?

Det er 1 fergeoperatører for Barcelona til Civitavecchia, og dette er
 • Grimaldi Lines

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Barcelona til Civitavecchia?

Bestill ferger fra Barcelona til Civitavecchia gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Kan du reise som fotpassasjer på fergen fra Barcelona til Civitavecchia?

Ja, du kan reise som fotpassasjer på fergen Barcelona til Civitavecchia med
 • Grimaldi Lines

Kan du ta med bilen din på fergen fra Barcelona til Civitavecchia?

Ja, du kan reise med et kjøretøy fra Barcelona til Civitavecchia med
 • Grimaldi Lines

Kan du ta med kjæledyr på fergen fra Barcelona til Civitavecchia?

Ja, kjæledyr er tillatt om bord på fergen. Du kan trenge et kjæledyrpass og andre dokumenter for å ta med deg den pelskledde bestevennen din. For øyeblikket kan du ta med kjæledyr på ferger med
 • Grimaldi Lines

Hva er avstanden fra Barcelona til Civitavecchia?

Avstanden mellom Barcelona til Civitavecchia er omtrent 578 nautiske mil.

Barcelona Civitavecchia Ferge anmeldelser

 • "Mye skuffende"

  Dette er annen gang, jeg har reist mellom Civitavecchia og Barcelona med Grimaldi Lines, og fordi jeg har arbeidet svært mye det siste stykke tid, tillot jeg meg, å booke en 4 sengs deluxe lugar. Dessverre var lyden og bevegelsen av motoren svært høy, og vibrasjoner og støy innebar at jeg ikke kunne sove og måtte kjøre 6 timer etter ankomst svært træt. Mye skuffende. Jeg hadde betalt €328 og forventet bedre. Jeg vet ikke om jeg var uheldig med plasseringen av lugaren, men hvis jeg noensinne booker igjen, vil jeg gjøre det over telefonen, så jeg kan sjekke plasseringen. Jeg finner det også svært uprofesjonelt at de ikke automatisk sender adressen og retninger til havnen, jeg måtte søke selv online og last ned fra hjemmesiden deres.

  'Cruise Roma' travelled on Cruise Roma

  Les mer Les mindre
 • "Tur til Barcelona og retur"

  En god tur, som sparte oss en lang kjøretur. Fasilitetene var tilstrekkelig til behovet vårt. Syntes ikke at cateringen var særlig god. Min kone ble tilbudt et lite glass is og en liten svart kaffe, da hun bad om iskaffe! Lugarene var rene, men på returen ville et nyt dusjer hode være anbefalt. Resten av skipet var ren. Ingen problemer med personalet eller punktligheten. Vil bestemt anbefale denne turen og båt til andre.

  'Cruise Barcelona' travelled on Cruise Barcelona

  Les mer Les mindre
 • "Jeg ville bruke denne fergen igjen"

  Turen var dyrere, enn vi hadde forventet. Maten om bord var akseptabel. Øl var dyrt. Rom og bad var rene og tilstrekkelig. Støy er ikke et problem. Sørg for å ta med gode bøker eller spill.

  'Cruise Roma' travelled on Cruise Roma

  Les mer Les mindre
 • "God tur, men ..."

  Jeg hadde en fin tur med Grimaldi. Jeg hadde ikke booket en stol eller lugar, da dette koster €35-50 ekstra. Jeg hang ut i bar, hvor det var perfekte sofaer å sove på, men jeg ble sendt vekk til et kjølig rom med ubehagelige stoler for å sove. Jeg forventet å skulle sove et ubehagelig sted, og jeg ville ikke ha noe imod det, hvis det kostet mindre. Men det var mange mennesker som sov i det ubehagelig rommet, mens bar var fylt med sofaer, som man ikke måtte sove på. Jeg forsto ikke dette, og jeg satte ikke pris på det.

  'Cruise Roma' travelled on Cruise Roma

  Les mer Les mindre

Barcelona Guide

Den spanske byen Barcelona ligger i regionen Catalonia, og er landets nest største by etter Madria. Barcelona er en av de mest besøkte byene i verden og ligger på kysten mellom munnene av Llobretgat og Besos. Byen avgrenser mot Serra de Collserola i fjellkjeden i vesten. Det er mange ting å se og lage i Barcelona, inkludert Barri Gotic (det gotiske kvarter), hvor det ligger mange bygninger fra middelalderen. Byens best kjente kjennetegn er den stadig uferdige Sagrada Familia kirke, som har vært under oppføring siden 1882. Utover turisme, er byen også et populært reisemål for mange messer og utstillinger, og er et hovedsenter for sport, mote, vitenskap og kunst.

Barcelona havn har tre terminaler, og er en populær havn for ferger til Mallorca, Genova, Ibiza og Marokko (Tangier Med). Havnen huser også mange cruiseskip, som seiler over Middelhavet.


Civitavecchia Guide

Den italienske byen Civitavecchia ligger på den tyrrehenske hav kyst i Lazio regionen. Byen, som er hjemsted for knapp 60.000 innbyggere, har en fergehavn og ligger ca. 80 km nordvest av Roma. Byens historie går tilbake over tusen år til 101-108 e.kr., da keiser Trajan beordret bygningen av havnen i Centumcellae, for å imøtekomme dyphav frakt til den romerske hovedstaden.

Besøkender vil finne eksempler på restaurerte middelalderske og barooke strukturer, som omfatter det store Fort Michelangelo, som er en festning som ble bestilt av pave Giulio II i det tidlige 16. århundret, og forsvarsmuren bak havnen fra det 17. århundret. Muren former den ene siden av Lungoporto Gramsci, som er en forhøyet fotgjenger gangbro. Herfra er det fremragende utsikt over cruiseskipene og fergene i havnen.

Det er bil- og passasjerferger mellom Civitavecchia og Sarinia, Sicilia og andre destinasjoner i Italia og utlandet.


Barcelona til Civitavecchia Rutetider for ferjer

Fergetider mellom 10/06/2024 og 16.06.2024.


Fergeselskap Avgangstid Ankomsttid Reisetid Seilingsdager
Grimaldi Lines 02:00 22:30 20 timer 30 minutter Man
Grimaldi Lines 21:00 17:45 20 timer 45 minutter Tirsdag
Grimaldi Lines 21:15 18:00 20 timer 45 minutter onsdag
Grimaldi Lines 21:45 18:30 20 timer 45 minutter Torsdag
Grimaldi Lines 22:00 20:30 22 timer 30 minutter Fri
Grimaldi Lines 23:59 22:30 22 timer 31 minutter Lør

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.