Barcelona til Civitavecchia Ferge

Barcelona Civitavecchia fergeruten knytter Spania med Roma. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Grimaldi Lines. Det er opp til 6 avganger Uke med seiltid fra ca. 20 timer.

Seiltiden og hyppigheten for Barcelona Civitavecchia fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Barcelona - Civitavecchia Fergeselskaper

 • Grimaldi Lines
  • 6 Ukentlige Avganger 20 t
  • Få pris

Gjennomsnittlige Barcelona Civitavecchia priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Barcelona Civitavecchia ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Barcelona Civitavecchia Ferge anmeldelser

 • "Fantastisk overfart"

  Vi nøt virkelig overfarten vår. Lugaren vår var romslig, men hele lugaren vibrerte når motoren var i gang. Tror at den var under lugaren vår. Dette var særlig merkbart, da vi prøvde å lese i sengen. Maten var velsmakende, men ikke særlig varm! Bortsett fra det, syntes vi at skipet var godt.

  'Peter' reiste på Barcelona Civitavecchia ruten med Grimaldi Lines på Cruise Barcelona

  Les mer Les mindre
 • "Dårlig opplevelse"

  Denne turen var ikke særlig god. Personalet var uvennlig og alt skulle koste ekstra: f.eks. ingen ketchup eller mayo på en burger, det ville koste ekstra… Lugaren var ok, men organisasjonen en spøk.

  'Bernhard' reiste på Barcelona Civitavecchia ruten med Grimaldi Lines på Cruise Roma

  Les mer Les mindre
 • "God verdi om bord, men ikke imponert over å ankomme 3 timer sent"

  Gledelig overrasket over prisene på maten. Ikke så gledelig overrasket over prisen for internettadgang! Nød erfaringen min om bord, men sævrt ulykkelig over å ankomme i Civitavecchia 3 timer sent. Det var mørkt og kunne ikke finne en taxi.

  'Patricia' reiste på Barcelona Civitavecchia ruten med Grimaldi Lines på Cruise Barcelona

  Les mer Les mindre
 • "Barcelona til Roma"

  Vi hadde soveseter, og neste gang jeg reiser på en ferge, vil jeg booke en lugar. Setene er ubehagelige å sove i, og rommet er kaldt. Jeg vil ikke anbefale denne reisen uten lugar.

  'Anonym' reiste på Barcelona Civitavecchia ruten med Grimaldi Lines på Cruise Barcelona

  Les mer Les mindre

Barcelona Guide

Den spanske byen Barcelona ligger i regionen Catalonia, og er landets nest største by etter Madria. Barcelona er en av de mest besøkte byene i verden og ligger på kysten mellom munnene av Llobretgat og Besos. Byen avgrenser mot Serra de Collserola i fjellkjeden i vesten. Det er mange ting å se og lage i Barcelona, inkludert Barri Gotic (det gotiske kvarter), hvor det ligger mange bygninger fra middelalderen. Byens best kjente kjennetegn er den stadig uferdige Sagrada Familia kirke, som har vært under oppføring siden 1882. Utover turisme, er byen også et populært reisemål for mange messer og utstillinger, og er et hovedsenter for sport, mote, vitenskap og kunst.

Barcelona havn har tre terminaler, og er en populær havn for ferger til Mallorca, Genova, Ibiza og Marokko (Tangier Med). Havnen huser også mange cruiseskip, som seiler over Middelhavet.

Civitavecchia Guide

Den italienske byen Civitavecchia ligger på den tyrrehenske hav kyst i Lazio regionen. Byen, som er hjemsted for knapp 60.000 innbyggere, har en fergehavn og ligger ca. 80 km nordvest av Roma. Byens historie går tilbake over tusen år til 101-108 e.kr., da keiser Trajan beordret bygningen av havnen i Centumcellae, for å imøtekomme dyphav frakt til den romerske hovedstaden.

Besøkender vil finne eksempler på restaurerte middelalderske og barooke strukturer, som omfatter det store Fort Michelangelo, som er en festning som ble bestilt av pave Giulio II i det tidlige 16. århundret, og forsvarsmuren bak havnen fra det 17. århundret. Muren former den ene siden av Lungoporto Gramsci, som er en forhøyet fotgjenger gangbro. Herfra er det fremragende utsikt over cruiseskipene og fergene i havnen.

Det er bil- og passasjerferger mellom Civitavecchia og Sarinia, Sicilia og andre destinasjoner i Italia og utlandet.