Tunis til Salerno Ferge

Tunis Salerno fergeruten knytter Tunisia med Italia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Grimaldi Lines. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 24 timer 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Tunis Salerno fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Tunis - Salerno Fergeselskaper

  • Grimaldi Lines
    • 2 Ukentlige Avganger 24 t 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Tunis Salerno priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Tunis Salerno ruten er for en bil og 1 passasjer.

Tunis Guide

Tunis er den største byen i Tunisia og landets hovedstad. Karthago, som er et Unesco verdensarv område og nok et av de viktigste arkeologiske stedene noensinne funnet, ligger omkring 12 km fra Tunis. Byen har en blanding av arkitektoniske stilarter, brede gater og smale smug.

Selv om de gamle steinmurene fra det 9. århundrets Medina, ikke lengre eksisterer, er det fremdeles de smale gatene, moskeene og historiske strukturer, som også er blitt erklært en verdensarv område. En rekke festivaler avholdes i byen hvert år, hvorav den største er Carthage International Festival, som finner sted i juli og august. Festivalen, som startet i 1964, tiltrekker besøkende fra hele verden og er vert for mange sangere, musikere, skuespillere og dansere.

Salerno Guide

Den italienske byen Salerno ligger på Salernobukten i Italia. Byen ligger på bredden av Tyrrenhavet, tett på Amalfikysten, og er nok best kjent for å være hjemstedet for verdens første medisinske skole, Schola Media Salernitana. Salerno er det kulturelle knutepunktet i regionen, og det er mange ting å se og lage der. Byen har deilige gågater og store torg, og for dem som har en bil, kan de lett kjøre rundt i byen siden trafikk ikke er et problem, og det er parkering i de fleste områdene.