Tunis til Genoa Ferge

Tunis Genoa fergeruten knytter Tunisia med Italia og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Grandi Navi Veloci seiler opp til 2 ganger Uke, CTN Ferries 3 ganger Uke & CTN Ferries servicen er tilgjengelig opp til 2 ganger Uke.

Det er 7 Uke overfarter på Tunis Genoa overfarten mellom Tunisia og Italia og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Tunis - Genoa Fergeselskaper

 • Grandi Navi Veloci
  • 2 Ukentlige Avganger 22 t 15 min
  • Få pris
 • CTN Ferries
  • 3 Ukentlige Avganger 22 t
  • Få pris
 • CTN Ferries
  • 2 Ukentlige Avganger 21 t
  • Få pris

Gjennomsnittlige Tunis Genoa priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Tunis Genoa ruten er for en bil og 1 passasjer.

Tunis Guide

Tunis er den største byen i Tunisia og landets hovedstad. Karthago, som er et Unesco verdensarv område og nok et av de viktigste arkeologiske stedene noensinne funnet, ligger omkring 12 km fra Tunis. Byen har en blanding av arkitektoniske stilarter, brede gater og smale smug.

Selv om de gamle steinmurene fra det 9. århundrets Medina, ikke lengre eksisterer, er det fremdeles de smale gatene, moskeene og historiske strukturer, som også er blitt erklært en verdensarv område. En rekke festivaler avholdes i byen hvert år, hvorav den største er Carthage International Festival, som finner sted i juli og august. Festivalen, som startet i 1964, tiltrekker besøkende fra hele verden og er vert for mange sangere, musikere, skuespillere og dansere.

Genoa Guide

Havnebyen Genova ligger i Liguria region i Italia ved Middelhavskysten. Genovas historiske sentrum er en labyrint av smale smug som fører ut til små torg, og her kan man ikke la være med å sette pris på historien og kulturen. Arkitektonisk er det mange forskjellige stilarter, som ligger side om side med en middelaldersk mur.

Byens gamle havn er en populær tiltrekning for turister, som kan nyte alle de tingene, som den gamle havnen kan by på. Et populært sted nær mollen er byens fyrtårn, hvorfra det er en deilig utsikt over Genova og Golfen.

Genovas fergeterminal ligger i Calata Chiappella og herfra er det fergeforbindelser mot Sicilia, Korsika, Spania, Tunisia og Marokko. Terminalbygningen har alle de vanlige passasjerfasiliteter og er også rullestol vennlig.