Tunis til Civitavecchia Ferge

Tunis Civitavecchia fergeruten knytter Tunisia med Roma og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Grandi Navi Veloci seiler opp til 1 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 31 timer 16 minutter mens Grimaldi Lines servicen seiler pop til 1 avganger ukentlig med en seiltid fra 18 t 30 min.

Det er 2 Uke overfarter på Tunis Civitavecchia ruten mellom Tunisia og Roma. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Tunis - Civitavecchia Fergeselskaper

  • Grandi Navi Veloci
    • 1 Ukentlig Avgang 31 t 16 min
    • Få pris
  • Grimaldi Lines
    • 1 Ukentlig Avgang 18 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Tunis Civitavecchia priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Tunis Civitavecchia ruten er for en bil og 1 passasjer.

Tunis Guide

Tunis er den største byen i Tunisia og landets hovedstad. Karthago, som er et Unesco verdensarv område og nok et av de viktigste arkeologiske stedene noensinne funnet, ligger omkring 12 km fra Tunis. Byen har en blanding av arkitektoniske stilarter, brede gater og smale smug.

Selv om de gamle steinmurene fra det 9. århundrets Medina, ikke lengre eksisterer, er det fremdeles de smale gatene, moskeene og historiske strukturer, som også er blitt erklært en verdensarv område. En rekke festivaler avholdes i byen hvert år, hvorav den største er Carthage International Festival, som finner sted i juli og august. Festivalen, som startet i 1964, tiltrekker besøkende fra hele verden og er vert for mange sangere, musikere, skuespillere og dansere.

Civitavecchia Guide

Den italienske byen Civitavecchia ligger på den tyrrehenske hav kyst i Lazio regionen. Byen, som er hjemsted for knapp 60.000 innbyggere, har en fergehavn og ligger ca. 80 km nordvest av Roma. Byens historie går tilbake over tusen år til 101-108 e.kr., da keiser Trajan beordret bygningen av havnen i Centumcellae, for å imøtekomme dyphav frakt til den romerske hovedstaden.

Besøkender vil finne eksempler på restaurerte middelalderske og barooke strukturer, som omfatter det store Fort Michelangelo, som er en festning som ble bestilt av pave Giulio II i det tidlige 16. århundret, og forsvarsmuren bak havnen fra det 17. århundret. Muren former den ene siden av Lungoporto Gramsci, som er en forhøyet fotgjenger gangbro. Herfra er det fremragende utsikt over cruiseskipene og fergene i havnen.

Det er bil- og passasjerferger mellom Civitavecchia og Sarinia, Sicilia og andre destinasjoner i Italia og utlandet.