Civitavecchia til Tunis Ferge

Civitavecchia Tunis fergeruten knytter Roma med Tunisia og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Grandi Navi Veloci seiler opp til 1 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 25 timer 30 minutter mens Grimaldi Lines servicen seiler pop til 1 avganger ukentlig med en seiltid fra 17 t 30 min.

Det er 2 Uke overfarter på Civitavecchia Tunis ruten mellom Roma og Tunisia. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Civitavecchia - Tunis Fergeselskaper

  • Grandi Navi Veloci
    • 1 Ukentlig Avgang 25 t 30 min
    • Få pris
  • Grimaldi Lines
    • 1 Ukentlig Avgang 17 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Civitavecchia Tunis priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Civitavecchia Tunis ruten er for en bil og 1 passasjer.

Civitavecchia Guide

Civitavecchia er beliggende i Lazio regionen i det sentrale Italia, ca. 80 km nordvest for Roma. Det arkeologiske museet i byen er beliggende i en bygning fra det 18. århundret. Bygningen ble opprinnelig bygget for at huse hovedkvarter for den pavelig garnison. I museet kan man se arkeologiske funn fra byen Centumcellae (det gamle navnet for Civitavecchia), og fra byens omkringliggende omgivelser. På Civitavecchias hovedplass vil man også finne en anden interessant attraksjon. Katedralen dedikert til San Francs av Assisi ble bygget over en kurke som allerede eksisterte, og som de fransiskanske fedrene hadde budsjett på konsesjon av pave Paul V i 1610.

Byens havn, dannet av to moller og en bølgebryter, har fergeforbindelser til blant annet Sicilia, Sardinia og Tunesia.

Tunis Guide

Byen Tunis er hovedstaden i Tunisia og ligger i den nordlige delen av landet, tett på Carthage og Sidi Bou Said. Byen har en deilig blanding av arkitektoniske stilarter, brede veier og smale smug, som fanger ånden av syden og det nordlige middelhavsområdet. Sten murene av byens Medina fra det 9. århundret, eksisterer ikke lengre, men dens smale gater, basarer, moskeer og andre historiske bygninger, eksisterer fremdeles og er blitt erklært et Unesco verdensarv område. I skarp kontrast til den gamle bydelen, er Ville Nouvelle (Nye By) ordnet og har en kolonial eleganse som ble bygget av franskmennene. I byens sentrum er det noen deilige bygninger, herunder en art nouveau teater og en katedral bygget i romersk bysantinsk stil.