Civitavecchia til Barcelona Ferge

Civitavecchia Barcelona fergeruten knytter Roma med Spania. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Grimaldi Lines. Det er opp til 6 avganger Uke med seiltid fra ca. 19 timer 46 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Civitavecchia Barcelona fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Civitavecchia - Barcelona Fergeselskaper

 • Grimaldi Lines
  • 6 Ukentlige Avganger 19 t 46 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Civitavecchia Barcelona priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Civitavecchia Barcelona ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Civitavecchia Barcelona Ferge anmeldelser

 • "Jeg ville bruke denne fergen igjen"

  Turen var dyrere, enn vi hadde forventet. Maten om bord var akseptabel. Øl var dyrt. Rom og bad var rene og tilstrekkelig. Støy er ikke et problem. Sørg for å ta med gode bøker eller spill.

  'Stephen' reiste på Civitavecchia Barcelona ruten med Grimaldi Lines på Cruise Roma

  Les mer Les mindre
 • "Mye skuffende"

  Dette er annen gang, jeg har reist mellom Civitavecchia og Barcelona med Grimaldi Lines, og fordi jeg har arbeidet svært mye det siste stykke tid, tillot jeg meg, å booke en 4 sengs deluxe lugar. Dessverre var lyden og bevegelsen av motoren svært høy, og vibrasjoner og støy innebar at jeg ikke kunne sove og måtte kjøre 6 timer etter ankomst svært træt. Mye skuffende. Jeg hadde betalt €328 og forventet bedre. Jeg vet ikke om jeg var uheldig med plasseringen av lugaren, men hvis jeg noensinne booker igjen, vil jeg gjøre det over telefonen, så jeg kan sjekke plasseringen. Jeg finner det også svært uprofesjonelt at de ikke automatisk sender adressen og retninger til havnen, jeg måtte søke selv online og last ned fra hjemmesiden deres.

  'John Portalski' reiste på Civitavecchia Barcelona ruten med Grimaldi Lines på Cruise Roma

  Les mer Les mindre
 • "Tur til Barcelona og retur"

  En god tur, som sparte oss en lang kjøretur. Fasilitetene var tilstrekkelig til behovet vårt. Syntes ikke at cateringen var særlig god. Min kone ble tilbudt et lite glass is og en liten svart kaffe, da hun bad om iskaffe! Lugarene var rene, men på returen ville et nyt dusjer hode være anbefalt. Resten av skipet var ren. Ingen problemer med personalet eller punktligheten. Vil bestemt anbefale denne turen og båt til andre.

  'David' reiste på Civitavecchia Barcelona ruten med Grimaldi Lines på Cruise Barcelona

  Les mer Les mindre
 • "Civitavecchia til Barcelona okt 2013"

  Min kone og jeg tok denne turen med noe forbehold, da siste gang vi seilte var i 1970ene, og vi avtalte aldri å gjøre det igjen. Men tingene har tydeligvis endret seg betydelig, og det var virkelig en 5 stjernet opplevelse. Vi ble budt velkommen om bord og vist vår utvendige lugar, som var ren og frisk. Mat og drikke var rimelige priser og tjenesten var usedvanlig.

  'Andrew' reiste på Civitavecchia Barcelona ruten med Grimaldi Lines på Cruise Barcelona

  Les mer Les mindre

Civitavecchia Guide

Civitavecchia er beliggende i Lazio regionen i det sentrale Italia, ca. 80 km nordvest for Roma. Det arkeologiske museet i byen er beliggende i en bygning fra det 18. århundret. Bygningen ble opprinnelig bygget for at huse hovedkvarter for den pavelig garnison. I museet kan man se arkeologiske funn fra byen Centumcellae (det gamle navnet for Civitavecchia), og fra byens omkringliggende omgivelser. På Civitavecchias hovedplass vil man også finne en anden interessant attraksjon. Katedralen dedikert til San Francs av Assisi ble bygget over en kurke som allerede eksisterte, og som de fransiskanske fedrene hadde budsjett på konsesjon av pave Paul V i 1610.

Byens havn, dannet av to moller og en bølgebryter, har fergeforbindelser til blant annet Sicilia, Sardinia og Tunesia.

Barcelona Guide

Den spanske byen Barcelona ligger ved Middelhavskysten, mellom munnen på elven Llobretgar og River Besos, og har grenser vest av Serra Collserola fjellkjede. Byen er hovedstaden i den autonome region Catalonia og er den nest største byen i Spania, etter Madrid. Byens opprinnelse går tilbake til da den ble grunnlagt som en romersk by. I dag er byen en populær turist reisemål og et kulturelt senter, og er særlig kjent for de arkitektoniske verkene av Antoni Gaudi og Lluis Domenech i Montaner, som er blitt erklært en verdensarv område av Unesco.

Det er mange ting å se og lage i Barcelona, inkludert Nationalmuseet for Catalonias kunst som inneholder en samling av romersk kunst, mens Barcelona Museum for moderne kunst har en samling av katalansk og spansk kunst. I byen er også Fundació Joan Miró, Picasso-museet og Fundació Antoni Antoni Tápies, som har verker fra verdensberømte kunstnere.

Fra byen havn, som ligger tett på byen, er det fergeforbindelser til Mallorca, Ibiza og Marokko (Tangier Med).