Palermo til Tunis Ferge

Palermo Tunis fergeruten knytter Sicilia med Tunisia og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Grandi Navi Veloci seiler opp til 1 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 10 Timer mens Grimaldi Lines servicen seiler pop til 2 avganger ukentlig med en seiltid fra 10 t 30 min.

Det er 3 Uke overfarter på Palermo Tunis ruten mellom Sicilia og Tunisia. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Palermo - Tunis Fergeselskaper

  • Grandi Navi Veloci
    • 1 Ukentlig Avgang 10 t
    • Få pris
  • Grimaldi Lines
    • 2 Ukentlige Avganger 10 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Palermo Tunis priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Palermo Tunis ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Palermo Guide

Den italienske byen Palermo ligger i den nordvestlige delen av Sicilia, ved bukten Palermo i Tyrrenhavet. Byen har et ry i hele verden for sin historie, gastronomi, kultur og arkitektur. Mange besøkende strømmer til byen og den er nå hovedbyen for Sicilias kultur, handel og turisme. Byens sentrum har mange fine eksempler på palasser og kirker, som gir vei til områder, hvor livsstilen ikke synes å ha endret seg i århundre. Dette ses nok mest tydelig i markedene i Palermo.

Fra byens havn er det fergeforbindelser til Genova, Civitavecchia, Napoli og Tunisia.

Tunis Guide

Byen Tunis er hovedstaden i Tunisia og ligger i den nordlige delen av landet, tett på Carthage og Sidi Bou Said. Byen har en deilig blanding av arkitektoniske stilarter, brede veier og smale smug, som fanger ånden av syden og det nordlige middelhavsområdet. Sten murene av byens Medina fra det 9. århundret, eksisterer ikke lengre, men dens smale gater, basarer, moskeer og andre historiske bygninger, eksisterer fremdeles og er blitt erklært et Unesco verdensarv område. I skarp kontrast til den gamle bydelen, er Ville Nouvelle (Nye By) ordnet og har en kolonial eleganse som ble bygget av franskmennene. I byens sentrum er det noen deilige bygninger, herunder en art nouveau teater og en katedral bygget i romersk bysantinsk stil.