Tunis til Palermo Ferge

Tunis Palermo fergeruten knytter Tunisia med Sicilia og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Grandi Navi Veloci seiler opp til 1 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 14 timer 16 minutter mens Grimaldi Lines servicen seiler pop til 2 avganger ukentlig med en seiltid fra 12 t.

Det er 3 Uke overfarter på Tunis Palermo ruten mellom Tunisia og Sicilia. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Tunis - Palermo Fergeselskaper

  • Grandi Navi Veloci
    • 1 Ukentlig Avgang 14 t 16 min
    • Få pris
  • Grimaldi Lines
    • 2 Ukentlige Avganger 12 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Tunis Palermo priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Tunis Palermo ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Tunis Guide

Tunis er den største byen i Tunisia og landets hovedstad. Karthago, som er et Unesco verdensarv område og nok et av de viktigste arkeologiske stedene noensinne funnet, ligger omkring 12 km fra Tunis. Byen har en blanding av arkitektoniske stilarter, brede gater og smale smug.

Selv om de gamle steinmurene fra det 9. århundrets Medina, ikke lengre eksisterer, er det fremdeles de smale gatene, moskeene og historiske strukturer, som også er blitt erklært en verdensarv område. En rekke festivaler avholdes i byen hvert år, hvorav den største er Carthage International Festival, som finner sted i juli og august. Festivalen, som startet i 1964, tiltrekker besøkende fra hele verden og er vert for mange sangere, musikere, skuespillere og dansere.

Palermo Guide

Byen Palermo ligger på den italienske øya Sicilia, langs den nordvestlige kyst og hare n stor og strategisk viktig havn, ved siden av Monte Pellegrino. Byen er typisk av en Middelhavs by, og kan føre tilbake historien sin til det 8. århundret og er i dag kjent for sine historiske bygninger, fantastiske palasser og markedene sine. Palermos historiske sentrum er Quattro Canto-distriktet, som betyr ”Fire hjørner”, og er, hvor en rekke av dens mest spektakulære attraksjoner kan finnes. Disse inkluderer det kongelige palasset og katedralen Santa Maria Assunta. Katedralens størrelse og vakre arkitektur skal ses for å kunne verdsettes. Også populær i byen er det middelalderske Basilica di San Francesco og Castello della Zisa, fra det 12. århundret. For besøkender som nyter scenekunst er det også Teatro Massimo, som er et nylig renoverte teater.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til Genova, Civitavecchia, Napoli og Tunisia.