Algeciras til Tangier Med Ferge

Algeciras Tangier Med fergeruten knytter Spania med Marokko. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Balearia. Det er opp til 5 avganger Uke med seiltid fra ca. 30 Minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Algeciras Tangier Med fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Algeciras - Tangier Med Fergeselskaper

 • Balearia
  • 5 Ukentlige Avganger 30 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Algeciras Tangier Med priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Algeciras Tangier Med ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Algeciras Tangier Med Ferge anmeldelser

 • "Forferdelig tur"

  Utreisen var mer eller mindre okay. Fergen var rolig, men vi seilte over 1½ time sent fra Algeciras. Parkering er annonsert på hjemmesiden, men uten kort eller ytterligere detaljer. Når man er i selve havnene, er det vanskelig å navigere rundt i bilen. Maten er god, sitteplasser er behagelige og folk i alminnelighet er vennlige og hjelpsomme. Det var vår første tur, og vi visste ikke noe om hvordan det fungerte. Det er stort sett ingen skilt i havnen, ingen advarelser eller noe på fergen. På hjemmesiden står det, at Tanger Med er kort utenfor byen, men det er faktisk en 40 minutters tur med buss! Reisen tilbake til Spania var et helvete. Vi måtte vente to timer i kø ved sikkerhetskontrollen, 1½ time utenfor terminalen, før en buss tok oss til fergen. Etter endda 1½ times venting på fergen, seilte den endelig! Vi skulle være ankommet kl. 1:30, men ankom først kl.6:30!!!! Ta fergen fra Tarifa, men ta den IKKE fra Algeciras.

  'Anonym' reiste på Algeciras Tangier Med ruten med Trasmediterranea

  Les mer Les mindre
 • "Algeciras til Tangier Med"

  1. Fergen var forsinket en time. 2. Svært få opplysninger ble gitt av personalet som ikke kunne snakke engelsk. 3. Bekreftelsen emailet fra Direct Ferries ble ikke akseptert av personalet.

  'Anonym' reiste på Algeciras Tangier Med ruten med Balearia på Alhucemas

  Les mer Les mindre
 • "Algercias, Spania til Tanger Med Marokko"

  Det var en god tur, rimelig billetpris. Alt var nemt.

  'Latrece' reiste på Algeciras Tangier Med ruten med Trasmediterranea på Ciudad de Malaga

  Les mer Les mindre
 • "God og rolig overfart"

  Skiltene til Algeciras havn var dårlige. Vi ankom en time for tidlig, og var de første – men ble advart om at innsjekking var en time før. De sikret motorsyklene våre godt på fergen, som var ren. Skipet seilte en time for sent.

  'Stephen' reiste på Algeciras Tangier Med ruten med Trasmediterranea på Ciudad de Malaga

  Les mer Les mindre

Algeciras Guide

Havnebyen Algeciras er beliggende ved Gibralta bukten i Spania. Havnen spiller en viktig rolle i byens økonomi, da det er hovedpunktet for forbindelser mellem Spania og Tangier, samt andre havner i Marokko og Kanariøyene. Byen er en stor fiskeindustri, og eksporterer også mange av sine lokalt produserte produkter, inkludert korn og tobakk. Byen er populær blant turister, selv om den ikke likefrem kan beskrives som en særlig vakker by. Men i motsetning til mange andre spanske turistmål, har Algeciras en grynet sjarme og byen har klart å bevare en havn atmosfære.

Byens havn er en av de største i Europa og også i verden i tre kategorier; omlasting, frakt og beholder, og ligger omkring 20 km nordøst av Tarifa ved Rio de la Miel, den sørligste elven på den iberiske halvøya, og det kontinentale Europa. Fra tid til annen kan man se hvaler og delfiner svømme tett på havnen.

Tangier Med Guide

Tangier-Med er en frakthavn, som ligger omkring 40 km øst for den marokkanske byen Tangier og er en av de største havnene ved Middelhavet og ble åpnet i 2007. Den annen fasen av bygget i havnen begynte i 2009. Tangier-Med er en frakthavn, men har også en ny passasjerterminal, som erstatter Tangier havn, som er en destinasjon for ferger og passasjerskip som ankommer fra Europa.
Inne i terminalbygningen er det et vekslebyrå, en heveautomat og en liten butikk som selger aviser, bøker, sigaretter, snacker osv. det er også en kafé på øverste etasje.
Tangiers historie er svært rik på grunn av tilværelsen av mange sivilisasjoner og kulturer fra før det 5. århundret.