Algeciras til Ceuta Ferge

Algeciras Ceuta fergeruten knytter Spania med Spania og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Balearia seiler opp til 9 ganger dag, Trasmediterranea 5 ganger dag & FRS Iberia servicen er tilgjengelig opp til 4 ganger dag.

Det er 18 dag overfarter på Algeciras Ceuta overfarten mellom Spania og Spania og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Algeciras - Ceuta Fergeselskaper

 • Balearia
  • 9 Daglige Avganger 1 time
  • Få pris
 • Trasmediterranea
  • 5 Daglige Avganger 1 time
  • Få pris
 • FRS Iberia
  • 4 Daglige Avganger 1 time
  • Få pris

Gjennomsnittlige Algeciras Ceuta priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Algeciras Ceuta ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Algeciras Ceuta Ferge anmeldelser

 • "Algerciras til Ceuta med Trasmediterranea"

  God fergeservice. Båten ren, personalet vennlige. Enorm dyr overfart i forhold til Dover/Calais. Vi kjørte inn i Marokko via Ceuta. Gi deg god til grenseovergangen. Vil bruke igjen.

  'Matthew' reiste på Algeciras Ceuta ruten med Trasmediterranea på Milenium Dos

  Les mer Les mindre
 • "God service"

  Vår siste tur med Trasmediterranea var rask og smidig. Boarding var effektiv, skipet og bad var rene og avgangene punktlige. En fra gruppen vår etterlot hatten deres, men de hadde den i hittegods og hun fikk den tilbake på hjemreisen vår.

  'Thomas' reiste på Algeciras Ceuta ruten med Trasmediterranea på Milenium Dos

  Les mer Les mindre
 • "Algeciras - Ceuta reise"

  Booket denne fergen med Direct Ferries med letthed via hjemmesiden deres. Nermer opplysninger om hva man skal gjøre ved ankomst var klar. Men vær forsiktig med ikke å bli tiltrukket av de lokale som alle forsøker å selge deg billetter. Så lenge du har din utskrevet e-post bekreftelse/booking referanse nummer, kan du fortsette direkte til innsjekkingen en time før avgangen din. Rådet mitt ville være, ikke å vente til siste minutt – bedre å være i god tid enn at stresse. Vi betalte de ekstra pengene for en klubb sete, som ikke var annerledes enn et normalt sete, men det var et deilig stille område, og gratis drinker. Takker til Direct Ferries.

  'Anonym' reiste på Algeciras Ceuta ruten med Trasmediterranea på Milenium Dos

  Les mer Les mindre
 • "Ceuta til Algeciras"

  Det hele gikk fin. Selve båten kunne vel bruke en oppdatering innvendig, men alt virket ok og var i tiden.

  'Caroline' reiste på Algeciras Ceuta ruten med Trasmediterranea på Alborán

  Les mer Les mindre

Algeciras Guide

Havnebyen Algeciras er beliggende ved Gibralta bukten i Spania. Havnen spiller en viktig rolle i byens økonomi, da det er hovedpunktet for forbindelser mellem Spania og Tangier, samt andre havner i Marokko og Kanariøyene. Byen er en stor fiskeindustri, og eksporterer også mange av sine lokalt produserte produkter, inkludert korn og tobakk. Byen er populær blant turister, selv om den ikke likefrem kan beskrives som en særlig vakker by. Men i motsetning til mange andre spanske turistmål, har Algeciras en grynet sjarme og byen har klart å bevare en havn atmosfære.

Byens havn er en av de største i Europa og også i verden i tre kategorier; omlasting, frakt og beholder, og ligger omkring 20 km nordøst av Tarifa ved Rio de la Miel, den sørligste elven på den iberiske halvøya, og det kontinentale Europa. Fra tid til annen kan man se hvaler og delfiner svømme tett på havnen.

Ceuta Guide

Ceuta er en av to spanske enklaver i Nord-Afrika (den annen er Melilla). Veuta hadde flere herskere, før portugisene tok kontrollen over byen i 1415. Siden 1580 har byen vært under spansk administrasjon, selv om den har status som en selvstendig by, på tross av å vre beliggende på det afrikanske kontinentet. Populære steder i byen inkluderer de kongelige veggene og Middelhavs Maritime Park. For besøkender som liker vannsport, skal Ceutas kyst besøkes. Her kan man seile i kajakk eller ta en organisert tur på en båt, for å se skildpadder, hvaler og delfiner. Byens kyst er særlig populær blant dykkere.

Det er fergeservicer fra Ceuta havn til det spanske fastlandet.