Tarifa til Tangier Ferge

Tarifa Tangier fergeruten knytter Spania med Marokko og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Inter Shipping seiler opp til 4 ganger daglig med en seiltid på omkring 2 Timer mens FRS servicen seiler pop til 9 ganger daglig med en seiltid fra 1 time.

Det er 13 dag overfarter på Tarifa Tangier ruten mellom Spania og Marokko. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Tarifa - Tangier Fergeselskaper

  • Inter Shipping
    • 4 Daglige Avganger 2 t
    • Få pris
  • FRS
    • 9 Daglige Avganger 1 time
    • Få pris

Gjennomsnittlige Tarifa Tangier priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Tarifa Tangier ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Tarifa Guide

Den spanske byen Tarifa ligger i provinsen Cadiz, i regionen Andalusia i det sørlige Spania. Byen ligger på Costa de la Luz på tvers av Gibraltar smug fra Marokko. Byen er populær blant surfere på grunn av de sterke atlantiske vindene, som byen ofte opplever. Tarifa har påvirkninger av Marokko med fushion matvarer, som selges med en bakgrunn av den befestede gamle bydelen og smale, renvaskede gater. Tarifa er mer, enn bare det siste stoppen i Spania på vei til Marokko.

Det er regelmessige fergeoverfarter mellom Tarifa og Tanger, og bussforbindelser mellom Tarifa og Algeciras, som ligger omkring 20 km mot nørdøst, og Sevilla, som ligger omkring 200 km mot nord.

Tangier Guide

Tangier ligger i det nordlige Marokko, på den nordlige kysten av Afrika. Kasbah står stolt over den gamle bydelen, medinaen og er en gammel festning som i sin tid beskyttet byen. I moderne Tangier er mange av de historiske bygningene og palasser i Kasbah blitt kjøpt av europeere og blitt omdannet til hotell, museer og private boliger. Kasbah Museum ligger ved Place du Mechoura og inneholder mange relikvier som daterer tilbake til steinalderen.