Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Almeria havn

  • Med bil

    Fra Madrid ta motorveien A-4/Autovia del Sur mot M-40/E-5/Cordoba og fortsett på A-4. ta avkjøring 292 og ta A44. Ta avkjøring 118 og ta A-92mot Murcia: ved avkjørsel 392, ta A-7 mot N340/Almeria/Malaga og kjøre av ved avkjørsel 443 mot Almeria og følg skiltene til havnen.

  • Adresse

    Estación Marítima s/n, C.P. 04002

  • Almeria Overnatting

    Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Almeria før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Almeria Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Almeria Ferge servicer

Almeria Guide

Almeria Guide

Almeria er en pulserende by som ligger på Costa de Almeria, og har sine røtter helt tilbake i forhistoriske tider. Costa del Almeria er fortsatt uberørt og fri for masseturisme. Vest for Almeria kysten består av høye klipper, som litt lenger vekk bliver til flat strender, ideell for lange dager i solen. Øst for byen strekker seg 20 km vakre strender seg langs naturparksen Cabo de Gata-Nijar. Almeria besitter stor sjarm og er gjennomsyret i historien. Byen ligger ved foten av en fjellkjede som er kronet med den flotte Alcazaba, en arabisk festning. Almeria er berømt for sine restauranter og lokale retter. I gamlebyen er det mange gode barer og kafeer.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.