Algerie Ferries
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Algerie Ferries

Algerie Ferries er et algerisk fergeselskap, som leverer tjenester i Middelhavet mellom Europa og Algerie.

Algerie Ferries ble opprettet av ENTMV (Entreprise Nationale de Transport Maritime de Voyageurs) i 1987, og har ca. 900 overfarter i året med deres 4 skip Djazair II, Tariq Ibn Ziyad, Tassili II og Elryos. Disse skipene ble pusset opp og totaltrenovert i 2008, og har nå førsteklasses fasiliteter.

Ombord på Algerie Ferries sine skip vil du bli møtt av erfarne personale som vil ta seg av deg under reisen. I fergen vil du finne mye underholding, inkludert et utvalg av restauranter, butikker, tv-stuer og bar på soldekket, som serverer varme og kalde drikker.

Det er også et utvalg av lugarer ombord, utvalget strekker seg fra økonomiklasse-lugarer til luksus suiter, samt behagelige salonger med lenestoler.

Direct Ferries sammenligner fergeruter og priser basert på dine søkekriterier. På denne måten kan du sammenligne Algerie Ferries sine produkter med andre fergeselskapers ruter og priser, i ett enkelt søk.

Sammenlign Algerie Ferries sine fergeruter og priser nå med alternative fergeselskaper før du bestiller billetten din. Slik sikrer du at du finner det beste tilbudet for turen din.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.