Algiers til Alicante Ferge

Algiers Alicante fergeruten knytter Algerie med Spania. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Algerie Ferries. Det er opp til 3 avganger Uke med seiltid fra ca. 13 timer.

Seiltiden og hyppigheten for Algiers Alicante fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Algiers - Alicante Fergeselskaper

  • Algerie Ferries
    • 3 Ukentlige Avganger 13 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Algiers Alicante priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Algiers Alicante ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Algiers Guide

I den nord sentrale delen av Algerie ligger landets hovedstad og største by, Alger på den vestlige siden av en bukt av Middelhavet, og er en vigtig havn.

Byen består av den moderne delen, som er bygget ved kysten, og den gamle antikke byen, som klatrer den bratte bretten bak den moderne byen.

Få reisende besøker Algerie i disse dagene på grunn av den nylige voldelige historien, men hovedstaden har en skjønnhet som motsier all vold. Landets turbulente historie har etterlatt byen med rik kulturarv; fra dens mauriske moskeer, osmansk stil palasser og Cashbah til Berber befestninger og franske kolonialitiske bulevarder.

Strandpromenaden er hvor alle lokale går ned for å slappe av, og er et godt sted å møte de vennlige lokale menneskene.

Alicante Guide

Alicante er den nest største byen i den spanske region Valencia og dette er en vakker og hyggelig by, som er bygget rundt kystens strender, som mange anser for å være Spanias beste.

Alicante er gått fra å være en liten landsby til en by som gjennom årene har vokset seg større med et pulserende natteliv.

Dette er en ekte by som lever for mer enn bare turismen sin. Alicante frister med lange kvelder, fester med fantastisk paella, deilig siesta, avslappende dage på stranden og det behagelige klima som lokker med strandliv og vannsport.

Langs stranden er Alicantes vakre promenade som markerer kysten. Alicante er en universitetsby, som betyr byens barer alltid er full av liv og tiltrekker både lokale og turister.