Nador
Almeria
Ferger til Spania
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Nador til Almeria Ferge

Nador Almeria fergeruten knytter Marokko med Spania og leveres for øyeblikket av 4 fergeselskaper. Trasmediterranea seiler opp til 1 ganger Uke, Naviera Armas 14 ganger Uke, Balearia 3 ganger dag & Grandi Navi Veloci servicen er tilgjengelig opp til 5 ganger Uke.

Det er 41 Uke overfarter på Nador Almeria overfarten mellom Marokko og Spania og med 4 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Nador til Almeria Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Marokko til Spania
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Nador til Almeria?

Fergetiden fra Nador til Almeria er omtrent 5h 38m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Nador og Almeria?

Det er 4 populære fergeoperatører for Nador til Almeria. Disse er
 • Trasmediterranea
 • Naviera Armas
 • Balearia
 • Grandi Navi Veloci

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Nador til Almeria?

Bestill ferger fra Nador til Almeria gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Kan du reise som fotpassasjer på fergen fra Nador til Almeria?

Ja, du kan reise som fotpassasjer på fergen Nador til Almeria med
 • Trasmediterranea
 • Naviera Armas
 • Balearia
 • Grandi Navi Veloci

Kan du ta med bilen din på fergen fra Nador til Almeria?

Ja, du kan reise med et kjøretøy fra Nador til Almeria med
 • Trasmediterranea
 • Naviera Armas
 • Balearia
 • Grandi Navi Veloci

Kan du ta med kjæledyr på fergen fra Nador til Almeria?

Ja, kjæledyr er tillatt om bord på fergen. Du kan trenge et kjæledyrpass og andre dokumenter for å ta med deg den pelskledde bestevennen din. For øyeblikket kan du ta med kjæledyr på ferger med
 • Trasmediterranea
 • Naviera Armas
 • Balearia

Hva er avstanden fra Nador til Almeria?

Avstanden mellom Nador til Almeria er omtrent 97 nautiske mil.

Nador Almeria Ferge anmeldelser

 • "Vår tur fra Cadiz til Santa Cruz"

  Jeg syntes at fergen var svært uorganisert, særlig ved spisetid, bordene ble etterlatt fulle av skitne tallerkner, og noen til og med på setene, slik at folk ikke kunne sitte ned og spise. Begge kvelder spiste vi etter kl. 22, da det var så travlt. Det var ingen kontroll over barn om bord, de fikk lov til å løpe rundt og skrike og rope. Man kunne ikke komme vekk fra dem. Vi gikk inn i et bar for å nyte en rolig drink, men det var umulig med støyen fra barna. De styrte fergen og foreldrene gjorde ingenting for å stoppe dem. Vi satt på dekket det meste av dagen, hvilket var svært behagelig. Vi så på mens folk tok hundene deres på en gåtur og lekte med dem. Hundene oppførte seg bedre enn barna om bord. Personalet var vennlige og hjelpsomme, og gjorde det beste de kunne. Maten var god og det var et godt utvalg av det. Vi dro til fastlandet for å hente en vil og ta den med til Tenerife, hvilket er gunnen til at vi tok fergen. Det er ikke en tur vi ville ta igjen, med mindre nødvendig.

  'Almudaina Dos' travelled on Almudaina Dos

  Les mer Les mindre
 • "Nador - Almeria overfart"

  Punktlighet var fantastisk, samt innstigning og utstigning. Min eneste klage er kvaliteten av selve skipet, som er langt verre enn den til og fra Melilla.

  'Alcántara Dos' travelled on Alcántara Dos

  Les mer Les mindre
 • "Rask overfart"

  Turen var raskere enn forventet. Det er en kafé om bord hvor du kan tilbringe tid med barna, noe som gjør det mer behagelig for dem.

  'Almudaina Dos' travelled on Almudaina Dos

  Les mer Les mindre
 • "Basseng!"

  Kan absolutt anbefale å reise på en ferge som har et basseng! Restauranten hadde også gode priser.

  'Juan J Sister' travelled on Juan J Sister

  Les mer Les mindre

Nador Guide

Nador ligger i den nordøstlige delen av Rif region i Marokko ved Middelhavskysten. Omkring 10 km nord for Nador ligger den spanske byen Melilla. Byen er blitt styrt av en rekke forskjellige sivilisasjoner i løpet av historien sin, og mente å være grunnlagt av berbisk sivilisasjon og deretter regjerte av fønikene, romene og arabene. Byens navn menes å stamme fra ”Har Nador”; som er en liten bydg i nærheten av lagunen. Byen er et populært møtepunkt for utstasjonerende marokkanere som kommer til byen for å møte pårørende deres, og er derfor en viktig inntektskilde for Nador. Det er ikke mange severdigheter av interesse som er ingen pene havner eller restauranter ved stranden, men det er et populært reisemål for besøkende som besøker Nador for å oppleve den tradisjonelle Riffian atmosfære.

Det er fergeforbindelser fra Nador til Almeria og Motril i Spania og Sete i Frankrike.


Almeria Guide

Den spanske by Almeria ligger i den sørlige delen av landet ved Middelhavskysten. Den andalusiske byen er et hovedreisemål langs regionens kyster, som er karakterisert av jomfruelige strender og et semi ørken økosystem inne i landet. Byen pleid å være en av de viktigste havnene i Córdoba-kalifatet og dens smale gater er fylt med hvitkalkede bygninger, et citadel og katedral. Utover historie og kultur, byr byen også på strender, fjell og kystnære naturreservat og en gastronomi, som vil gjøre det til et minneverdig besøk.

En populær attraksjon i byen er domkirken dens, som ligger i hjertet av den gamle byen. Katedralen ligner mer en festning enn et sted av tilbedelse takke være tårnene dets og tykke murer.

Havnen i Almeria har en marina med båtplasser til lystbåter og har fergeforbindelser til Chazaouet (Algerie), Oran (Algerie), Nador (Marokko) og Melilla.


Nador til Almeria Rutetider for ferjer

Fergetider mellom 15/04/2024 og 21.04.2024.


Fergeselskap Avgangstid Ankomsttid Reisetid Seilingsdager
Naviera Armas 23:59 07:00 7 timer 1 minutt Man, Tirsdag, onsdag, Torsdag, Fri, Lør
Balearia 23:59 08:30 8 timer 31 minutter Hver dag

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.