Nador til Almeria Ferge

Nador Almeria fergeruten knytter Marokko med Spania. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Balearia. Det er opp til 6 avganger Uke med seiltid fra ca. 8 timer 31 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Nador Almeria fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Nador - Almeria Fergeselskaper

  • Balearia
    • 6 Ukentlige Avganger 8 t 31 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Nador Almeria priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Nador Almeria ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Nador Guide

Nador ligger i den nordøstlige delen av Rif region i Marokko ved Middelhavskysten. Omkring 10 km nord for Nador ligger den spanske byen Melilla. Byen er blitt styrt av en rekke forskjellige sivilisasjoner i løpet av historien sin, og mente å være grunnlagt av berbisk sivilisasjon og deretter regjerte av fønikene, romene og arabene. Byens navn menes å stamme fra ”Har Nador”; som er en liten bydg i nærheten av lagunen. Byen er et populært møtepunkt for utstasjonerende marokkanere som kommer til byen for å møte pårørende deres, og er derfor en viktig inntektskilde for Nador. Det er ikke mange severdigheter av interesse som er ingen pene havner eller restauranter ved stranden, men det er et populært reisemål for besøkende som besøker Nador for å oppleve den tradisjonelle Riffian atmosfære.

Det er fergeforbindelser fra Nador til Almeria og Motril i Spania og Sete i Frankrike.

Almeria Guide

Den spanske by Almeria ligger i den sørlige delen av landet ved Middelhavskysten. Den andalusiske byen er et hovedreisemål langs regionens kyster, som er karakterisert av jomfruelige strender og et semi ørken økosystem inne i landet. Byen pleid å være en av de viktigste havnene i Córdoba-kalifatet og dens smale gater er fylt med hvitkalkede bygninger, et citadel og katedral. Utover historie og kultur, byr byen også på strender, fjell og kystnære naturreservat og en gastronomi, som vil gjøre det til et minneverdig besøk.

En populær attraksjon i byen er domkirken dens, som ligger i hjertet av den gamle byen. Katedralen ligner mer en festning enn et sted av tilbedelse takke være tårnene dets og tykke murer.

Havnen i Almeria har en marina med båtplasser til lystbåter og har fergeforbindelser til Chazaouet (Algerie), Oran (Algerie), Nador (Marokko) og Melilla.