Nador til Motril Ferge

Nador Motril fergeruten knytter Marokko med Spania. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Naviera Armas. Det er opp til 3 avganger Uke med seiltid fra ca. 5 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Nador Motril fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Nador - Motril Fergeselskaper

  • Naviera Armas
    • 3 Ukentlige Avganger 5 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Nador Motril priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Nador Motril ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Nador Guide

Nador ligger i den nordøstlige delen av Rif region i Marokko ved Middelhavskysten. Omkring 10 km nord for Nador ligger den spanske byen Melilla. Byen er blitt styrt av en rekke forskjellige sivilisasjoner i løpet av historien sin, og mente å være grunnlagt av berbisk sivilisasjon og deretter regjerte av fønikene, romene og arabene. Byens navn menes å stamme fra ”Har Nador”; som er en liten bydg i nærheten av lagunen. Byen er et populært møtepunkt for utstasjonerende marokkanere som kommer til byen for å møte pårørende deres, og er derfor en viktig inntektskilde for Nador. Det er ikke mange severdigheter av interesse som er ingen pene havner eller restauranter ved stranden, men det er et populært reisemål for besøkende som besøker Nador for å oppleve den tradisjonelle Riffian atmosfære.

Det er fergeforbindelser fra Nador til Almeria og Motril i Spania og Sete i Frankrike.

Motril Guide

Den spanske byen Motril ligger I den sørligste delen av provinsen Grenada, mellom Sirra Nevada fjellkjede og Middelhavet. Byen Malaga ligger omkring 100 km vekk og Sevilla omkring 3 timer vekk med bil og Madrid omkring 5 timer vekk.
Motril havn er en viktig kommersiell havn, fiskehavn og yatch klubb som har båtplasser til 190 båter. Byens tropiske klima og rolige, varme vann gjør den til et populært turistmål, særlig for dem som nyter vannsport. Havbunnen omkring byen tilbyr også spennende muligheter for dykkere. I den vakre marinaen finner man vannsportfasiliteter og båt utflukter.
Det er fergeforbindelser til Mellia, Al Hoceima og Nador.