Al Hoceima til Motril Ferge

Al Hoceima Motril fergeruten knytter Marokko med Spania. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Naviera Armas. Det er opp til 4 avganger Uke med seiltid fra ca. 4 timer 59 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Al Hoceima Motril fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Al Hoceima - Motril Fergeselskaper

  • Naviera Armas
    • 4 Ukentlige Avganger 4 t 59 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Al Hoceima Motril priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Al Hoceima Motril ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Al Hoceima Guide

Al Hoceima er en by i det nordlige Marokko, som ligger på den nordlige kanten av Riffjellene. Al Hoceima er hovedstaden i Taza-Al Hoceima-Taounate regionen. Byen sitter på toppen av høye klipper med utsikt over to bukter; den ene er stranden (Plage Quemado), og den annen er havnen.

Havnen i Al Hoceima kan ikke romme kommersielle skip, men tjener de mange fiskebåtene og er viktig for turistindustrien. Det er en havn som alltid vrimler med ferger og turister. Al Hoceima bukt har krystallklart vann, hvor man kan se en rekke delfin arter, som svømmer rundt i bukten.

Motril Guide

Den spanske byen Motril ligger I den sørligste delen av provinsen Grenada, mellom Sirra Nevada fjellkjede og Middelhavet. Byen Malaga ligger omkring 100 km vekk og Sevilla omkring 3 timer vekk med bil og Madrid omkring 5 timer vekk.
Motril havn er en viktig kommersiell havn, fiskehavn og yatch klubb som har båtplasser til 190 båter. Byens tropiske klima og rolige, varme vann gjør den til et populært turistmål, særlig for dem som nyter vannsport. Havbunnen omkring byen tilbyr også spennende muligheter for dykkere. I den vakre marinaen finner man vannsportfasiliteter og båt utflukter.
Det er fergeforbindelser til Mellia, Al Hoceima og Nador.