Almeria til Ghazaouet Ferge

Almeria Ghazaouet fergeruten knytter Spania med Algerie. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Naviera Armas. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 9 timer 1 minutt.

Seiltiden og hyppigheten for Almeria Ghazaouet fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Almeria - Ghazaouet Fergeselskaper

  • Naviera Armas
    • 1 Ukentlig Avgang 9 t 1 minutt
    • Få pris

Gjennomsnittlige Almeria Ghazaouet priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Almeria Ghazaouet ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Almeria Guide

Almeria er en by i Aldalusia, Spania, som er beliggende i den sørlige delen av landet ved Middelhavet, og er hovedstaden i provinsen av samme navn. Byens severdigheter inkluderer Alcazaba, som er en middelalders festning som ble innledet i det 10. århundret, og ødelagt i 1522 etter et jordskelv. Det er også en katedral, som har et festninglignende utseende, på grunn av dets tårn.

Almeria havn har fergeforbindelser til Melilla, Algerie og Marokko, og cruise til Middelhavet. Det er også en marina med båtplasser til lystbåter.

Ghazaouet Guide

Ghazaouet er Algeries hovedhavn og ligger en kort avstand fra Marokkos grense, og er det perfekte reisemålet, for dem som vil besøke Tlemcen, som ligger omkring 70 km vekk. Byen kan føre tilbake historien sin til romertiden og igennem til koloniseringen av de franske, men byen har alltid vært en fiskehavn i hjertet. Byen har en rekke kaféer og restauranter, hvor man kan nyte lokal fisk og skalldyr. De beste strendene i Ghazaouet ligger i utkanten av havnen, og inkluderer Marsa ebn M’hidi, som har en 2 km lang strekning av fin sand.

Det er fergeforbindelser fra Ghazaouet til Almeria i Spania. Overfarten tar omkring 8 timer.