Almeria til Melilla Ferge

Almeria Melilla fergeruten knytter Spania med Spania og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Balearia seiler opp til 3 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 6 timer 30 minutter mens Naviera Armas servicen seiler pop til 7 avganger ukentlig med en seiltid fra 8 t 1 minutt.

Det er 10 Uke overfarter på Almeria Melilla ruten mellom Spania og Spania. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Almeria - Melilla Fergeselskaper

  • Balearia
    • 3 Ukentlige Avganger 6 t 30 min
    • Få pris
  • Naviera Armas
    • 7 Ukentlige Avganger 8 t 1 minutt
    • Få pris

Gjennomsnittlige Almeria Melilla priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Almeria Melilla ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Almeria Guide

Almeria er en by i Aldalusia, Spania, som er beliggende i den sørlige delen av landet ved Middelhavet, og er hovedstaden i provinsen av samme navn. Byens severdigheter inkluderer Alcazaba, som er en middelalders festning som ble innledet i det 10. århundret, og ødelagt i 1522 etter et jordskelv. Det er også en katedral, som har et festninglignende utseende, på grunn av dets tårn.

Almeria havn har fergeforbindelser til Melilla, Algerie og Marokko, og cruise til Middelhavet. Det er også en marina med båtplasser til lystbåter.

Melilla Guide

Den spanske administrert by Melilla ligger på det nordlige Afrikas vestkyst, og deler grense med Marokko og er skilt fra den spanske provinsen Grenada og Almeria av Alboranhavet. Den marokkanske bosetning Beni Ansar, som ligger i sør, er også tett på byen, og den nærmeste marokkanske byen er Nador. Akkurat som byen Ceuta, pleide Melilla å være en firhavn før Spania tiltrådte EU og i 2011 var befolkningen knapp 80.000.

Det er daglige fergeforbindelser fra Melilla til Almeria og Malaga i Spania.