Almeria til Nador Ferge

Almeria Nador fergeruten knytter Spania med Marokko. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Balearia. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 9 timer.

Seiltiden og hyppigheten for Almeria Nador fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Almeria - Nador Fergeselskaper

  • Balearia
    • 2 Ukentlige Avganger 9 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Almeria Nador priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Almeria Nador ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Almeria Guide

Almeria er en by i Aldalusia, Spania, som er beliggende i den sørlige delen av landet ved Middelhavet, og er hovedstaden i provinsen av samme navn. Byens severdigheter inkluderer Alcazaba, som er en middelalders festning som ble innledet i det 10. århundret, og ødelagt i 1522 etter et jordskelv. Det er også en katedral, som har et festninglignende utseende, på grunn av dets tårn.

Almeria havn har fergeforbindelser til Melilla, Algerie og Marokko, og cruise til Middelhavet. Det er også en marina med båtplasser til lystbåter.

Nador Guide

Nador er en marokkansk by som ligger i Rif-regionen i det nordøstlige Marokko og byens havn ligger på Bhar Amezzyan lagune. Det menes at Nador ble grunnlagt av den berbiske sivilisasjonen, og senere regjert av fønikene, romerne og deretter arabene. Det er ikke sikkert, hvor byen har fåett navnet sitt. Noen mener at det kan stamme fra ”Has Nador”, som er en liten bosetning nær lagunen. Andre mener imidlertid at det kan stamme fra det arabiske order ”Nadar”, som betyr syn og gir mer mening, siden Nador er et strategisk punkt for observasjon med Spania. Uansett hva, har byen vært populær med de fleste av de marokkanske kongene, Kong Imar ibn Idriss II særlig og Kong Youssef ibn Tachfin.
Det er fergeforbindelser fra Nador til Almeria og Motril i Spania og Sete i Frankrike.