Almeria til Oran Ferge

Almeria Oran fergeruten knytter Spania med Algerie. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Naviera Armas. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 8 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Almeria Oran fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Almeria - Oran Fergeselskaper

  • Naviera Armas
    • 2 Ukentlige Avganger 8 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Almeria Oran priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Almeria Oran ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Almeria Guide

Almeria er en by i Aldalusia, Spania, som er beliggende i den sørlige delen av landet ved Middelhavet, og er hovedstaden i provinsen av samme navn. Byens severdigheter inkluderer Alcazaba, som er en middelalders festning som ble innledet i det 10. århundret, og ødelagt i 1522 etter et jordskelv. Det er også en katedral, som har et festninglignende utseende, på grunn av dets tårn.

Almeria havn har fergeforbindelser til Melilla, Algerie og Marokko, og cruise til Middelhavet. Det er også en marina med båtplasser til lystbåter.

Oran Guide

Oran er en by som ligger på den nordvestlige Middelhavskysten i Algerie og er landets nest største by. Oran ligger omkring 430 km fra Alger og er en viktig havn-, handels- og industrisenter for utdannelse i regionen.

Populære attraksjoner i byen inkluderer Demaeght Museum, som har utstillinger av forhistoriske arkeologiske gjenstander fra Magrheb og andre etnologiske utstillinger. I byen er også Dar-el-Bahia, rådhuset og det vakre Cathedral de Sacré Coeur, som ble åpnet i 1913 og nå er et offentlig bibliotek.