Melilla til Almeria Ferge

Melilla Almeria fergeruten knytter Spania med Spania og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Balearia seiler opp til 3 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 6 timer 30 minutter mens Naviera Armas servicen seiler pop til 8 avganger ukentlig med en seiltid fra 6 t.

Det er 11 Uke overfarter på Melilla Almeria ruten mellom Spania og Spania. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Melilla - Almeria Fergeselskaper

  • Balearia
    • 3 Ukentlige Avganger 6 t 30 min
    • Få pris
  • Naviera Armas
    • 8 Ukentlige Avganger 6 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Melilla Almeria priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Melilla Almeria ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Melilla Guide

Den spanske administrert by Melilla ligger på den nordvestlige afrikanske kysten og deler grense med Marokko. Byen ligger på tvers av havet fra de spanske provinsene Granada og Almeria, ved siden av Alboranhavet. Med et areal på omkring 12 km2, er det en av to permanent bebodd spanske administrerete byer på det afrikanske kontinentet, den annen er Ceuta. Den nærmeste byen i Marokko til Melilla er Nador.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til Maleria og Malaga på det spanske fastlandet.

Almeria Guide

Den spanske by Almeria ligger i den sørlige delen av landet ved Middelhavskysten. Den andalusiske byen er et hovedreisemål langs regionens kyster, som er karakterisert av jomfruelige strender og et semi ørken økosystem inne i landet. Byen pleid å være en av de viktigste havnene i Córdoba-kalifatet og dens smale gater er fylt med hvitkalkede bygninger, et citadel og katedral. Utover historie og kultur, byr byen også på strender, fjell og kystnære naturreservat og en gastronomi, som vil gjøre det til et minneverdig besøk.

En populær attraksjon i byen er domkirken dens, som ligger i hjertet av den gamle byen. Katedralen ligner mer en festning enn et sted av tilbedelse takke være tårnene dets og tykke murer.

Havnen i Almeria har en marina med båtplasser til lystbåter og har fergeforbindelser til Chazaouet (Algerie), Oran (Algerie), Nador (Marokko) og Melilla.