Melilla til Motril Ferge

Melilla Motril fergeruten knytter Spania med Spania. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Balearia. Det er opp til 4 avganger Uke med seiltid fra ca. 5 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Melilla Motril fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Melilla - Motril Fergeselskaper

  • Balearia
    • 4 Ukentlige Avganger 5 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Melilla Motril priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Melilla Motril ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Melilla Guide

Den spanske administrert by Melilla ligger på den nordvestlige afrikanske kysten og deler grense med Marokko. Byen ligger på tvers av havet fra de spanske provinsene Granada og Almeria, ved siden av Alboranhavet. Med et areal på omkring 12 km2, er det en av to permanent bebodd spanske administrerete byer på det afrikanske kontinentet, den annen er Ceuta. Den nærmeste byen i Marokko til Melilla er Nador.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til Maleria og Malaga på det spanske fastlandet.

Motril Guide

Den spanske byen Motril ligger I den sørligste delen av provinsen Grenada, mellom Sirra Nevada fjellkjede og Middelhavet. Byen Malaga ligger omkring 100 km vekk og Sevilla omkring 3 timer vekk med bil og Madrid omkring 5 timer vekk.
Motril havn er en viktig kommersiell havn, fiskehavn og yatch klubb som har båtplasser til 190 båter. Byens tropiske klima og rolige, varme vann gjør den til et populært turistmål, særlig for dem som nyter vannsport. Havbunnen omkring byen tilbyr også spennende muligheter for dykkere. I den vakre marinaen finner man vannsportfasiliteter og båt utflukter.
Det er fergeforbindelser til Mellia, Al Hoceima og Nador.