Malaga til Melilla Ferge

Malaga Melilla fergeruten knytter Spania med Spania og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Balearia seiler opp til 7 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 6 Timer mens Naviera Armas servicen seiler pop til 7 avganger ukentlig med en seiltid fra 6 t.

Det er 14 Uke overfarter på Malaga Melilla ruten mellom Spania og Spania. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Malaga - Melilla Fergeselskaper

  • Balearia
    • 7 Ukentlige Avganger 6 t
    • Få pris
  • Naviera Armas
    • 7 Ukentlige Avganger 6 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Malaga Melilla priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Malaga Melilla ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Malaga Guide

Den spanske byen Malaga ligger i regionen Andalusia i det sørlige Spania, på Costa del Sol. Byen ligger ved Middelhavskysten, omkring 100 km øst av Gibralta Smuget og omkring 130 km fra Nord-Afrikas kyst. Mange turister er tiltrukket av byen, og det omkringliggende området på grunn av dens subtropiske klima som er preget av varme og solrike somre og milde vintre. Den berømte spanske kunstneren Pablo Picasso ble født i Malaga. Byen er hjemsted til en rekke monumenter, herunder Alcazaba arabiske citadell.

Andre historiske monumenter i byen inkluderer den barokke katedralen, som er kjent som La Manquita og det romerske teateret.

Malaga havn ligger ved siden av den gamle byen i Malaga, og herfra er det fergeforbindelser til Melilla.

Melilla Guide

Den spanske administrert by Melilla ligger på det nordlige Afrikas vestkyst, og deler grense med Marokko og er skilt fra den spanske provinsen Grenada og Almeria av Alboranhavet. Den marokkanske bosetning Beni Ansar, som ligger i sør, er også tett på byen, og den nærmeste marokkanske byen er Nador. Akkurat som byen Ceuta, pleide Melilla å være en firhavn før Spania tiltrådte EU og i 2011 var befolkningen knapp 80.000.

Det er daglige fergeforbindelser fra Melilla til Almeria og Malaga i Spania.