Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Melilla havn

  • Med bil

    Melilla havn kan nås ved å ta ML101 og så følge skiltene til havnen. Fra Tanger, følg byene Tetouan, Alhucemas og Nador får å nå Melilla. Fra Algerie, kjør mot byen Oujdas for å nå Melilla.

  • Melilla Overnatting

    Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Melilla før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Melilla Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Melilla Ferge servicer

Melilla Guide

Melilla Guide

Melilla ligger på en liten halvøy på Marokkos middelhavskyst og består også av to nærliggende øyer. Med sine 12 km2 er Melilla omtrent halv så stor som Anholt. Melilla er en enklave og er en selvstendig bysamfunn under den spanske tronen. Byens viktigste erhverv er fiskeri og dessuten er den også en utskipningshavn for jernmalm fra Marokko. Melilla har fra oldtiden vært fonikisk, gresk og romersk. Inntil 1497 var byen marokkansk, men ble erobret av Spania og Marokko har flere ganger, uten hell, forsøkt å gjenerobre Melilla og landet krever fortsatt suverenitet over byen. Melilla består av en gammel bydel, som er bygget på en høy klippe, og en nyere bydel i europeisk stil, bygget på et lavtliggende område.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.