Melilla til Malaga Ferge

Melilla Malaga fergeruten knytter Spania med Spania og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Balearia seiler opp til 6 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 6 timer 30 minutter mens Naviera Armas servicen seiler pop til 6 avganger ukentlig med en seiltid fra 6 t 30 min.

Det er 12 Uke overfarter på Melilla Malaga ruten mellom Spania og Spania. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Melilla - Malaga Fergeselskaper

  • Balearia
    • 6 Ukentlige Avganger 6 t 30 min
    • Få pris
  • Naviera Armas
    • 6 Ukentlige Avganger 6 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Melilla Malaga priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Melilla Malaga ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Melilla Guide

Den spanske administrert by Melilla ligger på den nordvestlige afrikanske kysten og deler grense med Marokko. Byen ligger på tvers av havet fra de spanske provinsene Granada og Almeria, ved siden av Alboranhavet. Med et areal på omkring 12 km2, er det en av to permanent bebodd spanske administrerete byer på det afrikanske kontinentet, den annen er Ceuta. Den nærmeste byen i Marokko til Melilla er Nador.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til Maleria og Malaga på det spanske fastlandet.

Malaga Guide

Malaga ligger på den sørlige kysten av Spania og er hode ferieby på Costa del Sol, i Andalusia. Den mest populære attraksjonen i byen er nok Bahia de Malaga, som er den maleriske Malaga bukten, hvor båtturer kan tas og her finnes også riktig mange restauranter. Den gamle bydelen, Plaza de la Merced, er også populær og er et godt sted å ta en gåtur eller slappe av i en kafé eller bar i området.
Malaga har en rekker parker, hvor mange tropiske planter og palmer kan finnes. Noen som er verdt å besøke er blant annet Parque de la Naturaleza Selwo, Parque del Retiro og Paseo del Parque.