Motril
Al Hoceima
Ferger til Marokko
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Motril til Al Hoceima Ferge

Motril Al Hoceima fergeruten knytter Spania med Marokko. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Naviera Armas. Det er opp til 6 avganger Uke med seiltid fra ca. 5 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Motril Al Hoceima fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Motril til Al Hoceima?

Fergetiden fra Motril til Al Hoceima er omtrent 5h. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Motril og Al Hoceima?

Det er 1 fergeoperatører for Motril til Al Hoceima, og dette er
  • Naviera Armas

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Motril til Al Hoceima?

Bestill ferger fra Motril til Al Hoceima gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Motril Guide

Motril ligger i den spanske provinsen Granada, og er den nest største byen ved Middelhavskysten. Byen ligger omkring 70 km fra byen Granada, tett på Guadalfeo elv ved foten av Sierra Luhar fjell, midveis mellom Malaga og Almeria. For besøkende som ønsker å utforske den kystnære regionen Andalusia, er Motril den perfekte byen å bo i. De mange turistene som besøker byen nyter strendene dens og det solrike vær, de lokale råvarene og kulturarven i byen og det omkringliggende området. Byen har også fremragende butikker, bar, restauranter og nattklubber. Granadas kyst har et subtropisk klima, og dens varme vann i Middelhavet gjør kysten til det perfekte stedet for vannsport.

I den vakre marinaen finner du vannsportfasiliteter og båt utflukter. Det er ferger fra havnen til Melilla, Al Hoceima og Nador.


Al Hoceima Guide

Al Hoceima er en by i Marokko som ligger på kanten av Riffjellene, på kysten av Middelhavet. Byens betraktes ofte som en av de mest maleriske byene i landet med Riffjellene og havet i bakgrunnen. Byen kalles også Biya av de lokale og ble kolonisert av Spania i mer enn tre tiår, da den ble kalt Villa Sanjuro, og de spanske påvirkningene ses fremdeles tydelig i byen på tross av de mange nye bygninger. Mange av byens innbyggere snakker spansk som deres annet eller tredje språk, men de fleste av innbyggene er berbere fra Bycoya stammen som snakker tamazight som er en berbisk dialekt.

Fiskerbåter og ferger bruker byens havn, og begge er viktige for byens turisme. Turister kan leie lokale båter til utflukter og fiskeri.


Motril til Al Hoceima Rutetider for ferjer

Fergetider mellom 15/07/2024 og 21.07.2024.


Fergeselskap Avgangstid Ankomsttid Reisetid Seilingsdager
Naviera Armas 01:00 09:00 8 Timer Tirsdag, onsdag, Lør
Naviera Armas 02:00 08:00 6 Timer Man
Naviera Armas 10:00 15:00 5 Timer Torsdag, Sol

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.