Motril til Al Hoceima Ferge

Motril Al Hoceima fergeruten knytter Spania med Marokko. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Naviera Armas. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 5 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Motril Al Hoceima fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Motril - Al Hoceima Fergeselskaper

  • Naviera Armas
    • 2 Ukentlige Avganger 5 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Motril Al Hoceima priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Motril Al Hoceima ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Motril Guide

Motril ligger i den spanske provinsen Granada, og er den nest største byen ved Middelhavskysten. Byen ligger omkring 70 km fra byen Granada, tett på Guadalfeo elv ved foten av Sierra Luhar fjell, midveis mellom Malaga og Almeria. For besøkende som ønsker å utforske den kystnære regionen Andalusia, er Motril den perfekte byen å bo i. De mange turistene som besøker byen nyter strendene dens og det solrike vær, de lokale råvarene og kulturarven i byen og det omkringliggende området. Byen har også fremragende butikker, bar, restauranter og nattklubber. Granadas kyst har et subtropisk klima, og dens varme vann i Middelhavet gjør kysten til det perfekte stedet for vannsport.

I den vakre marinaen finner du vannsportfasiliteter og båt utflukter. Det er ferger fra havnen til Melilla, Al Hoceima og Nador.

Al Hoceima Guide

Al Hoceima er en by i Marokko som ligger på kanten av Riffjellene, på kysten av Middelhavet. Byens betraktes ofte som en av de mest maleriske byene i landet med Riffjellene og havet i bakgrunnen. Byen kalles også Biya av de lokale og ble kolonisert av Spania i mer enn tre tiår, da den ble kalt Villa Sanjuro, og de spanske påvirkningene ses fremdeles tydelig i byen på tross av de mange nye bygninger. Mange av byens innbyggere snakker spansk som deres annet eller tredje språk, men de fleste av innbyggene er berbere fra Bycoya stammen som snakker tamazight som er en berbisk dialekt.

Fiskerbåter og ferger bruker byens havn, og begge er viktige for byens turisme. Turister kan leie lokale båter til utflukter og fiskeri.