Motril til Nador Ferge

Motril Nador fergeruten knytter Spania med Marokko. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Naviera Armas. Det er opp til 4 avganger Uke med seiltid fra ca. 5 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Motril Nador fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Motril - Nador Fergeselskaper

  • Naviera Armas
    • 4 Ukentlige Avganger 5 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Motril Nador priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Motril Nador ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Motril Guide

Motril ligger i den spanske provinsen Granada, og er den nest største byen ved Middelhavskysten. Byen ligger omkring 70 km fra byen Granada, tett på Guadalfeo elv ved foten av Sierra Luhar fjell, midveis mellom Malaga og Almeria. For besøkende som ønsker å utforske den kystnære regionen Andalusia, er Motril den perfekte byen å bo i. De mange turistene som besøker byen nyter strendene dens og det solrike vær, de lokale råvarene og kulturarven i byen og det omkringliggende området. Byen har også fremragende butikker, bar, restauranter og nattklubber. Granadas kyst har et subtropisk klima, og dens varme vann i Middelhavet gjør kysten til det perfekte stedet for vannsport.

I den vakre marinaen finner du vannsportfasiliteter og båt utflukter. Det er ferger fra havnen til Melilla, Al Hoceima og Nador.

Nador Guide

Nador er en marokkansk by som ligger i Rif-regionen i det nordøstlige Marokko og byens havn ligger på Bhar Amezzyan lagune. Det menes at Nador ble grunnlagt av den berbiske sivilisasjonen, og senere regjert av fønikene, romerne og deretter arabene. Det er ikke sikkert, hvor byen har fåett navnet sitt. Noen mener at det kan stamme fra ”Has Nador”, som er en liten bosetning nær lagunen. Andre mener imidlertid at det kan stamme fra det arabiske order ”Nadar”, som betyr syn og gir mer mening, siden Nador er et strategisk punkt for observasjon med Spania. Uansett hva, har byen vært populær med de fleste av de marokkanske kongene, Kong Imar ibn Idriss II særlig og Kong Youssef ibn Tachfin.
Det er fergeforbindelser fra Nador til Almeria og Motril i Spania og Sete i Frankrike.