Motril til Melilla Ferge

Motril Melilla fergeruten knytter Spania med Spania og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Balearia seiler opp til 2 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 5 timer 30 minutter mens FRS servicen seiler pop til 2 avganger ukentlig med en seiltid fra 4 t 15 min.

Det er 4 Uke overfarter på Motril Melilla ruten mellom Spania og Spania. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Motril - Melilla Fergeselskaper

  • Balearia
    • 2 Ukentlige Avganger 5 t 30 min
    • Få pris
  • FRS
    • 2 Ukentlige Avganger 4 t 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Motril Melilla priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Motril Melilla ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Motril Guide

Motril ligger i den spanske provinsen Granada, og er den nest største byen ved Middelhavskysten. Byen ligger omkring 70 km fra byen Granada, tett på Guadalfeo elv ved foten av Sierra Luhar fjell, midveis mellom Malaga og Almeria. For besøkende som ønsker å utforske den kystnære regionen Andalusia, er Motril den perfekte byen å bo i. De mange turistene som besøker byen nyter strendene dens og det solrike vær, de lokale råvarene og kulturarven i byen og det omkringliggende området. Byen har også fremragende butikker, bar, restauranter og nattklubber. Granadas kyst har et subtropisk klima, og dens varme vann i Middelhavet gjør kysten til det perfekte stedet for vannsport.

I den vakre marinaen finner du vannsportfasiliteter og båt utflukter. Det er ferger fra havnen til Melilla, Al Hoceima og Nador.

Melilla Guide

Den spanske administrert by Melilla ligger på det nordlige Afrikas vestkyst, og deler grense med Marokko og er skilt fra den spanske provinsen Grenada og Almeria av Alboranhavet. Den marokkanske bosetning Beni Ansar, som ligger i sør, er også tett på byen, og den nærmeste marokkanske byen er Nador. Akkurat som byen Ceuta, pleide Melilla å være en firhavn før Spania tiltrådte EU og i 2011 var befolkningen knapp 80.000.

Det er daglige fergeforbindelser fra Melilla til Almeria og Malaga i Spania.