Tangier Med til Algeciras Ferge

Tangier Med Algeciras fergeruten knytter Marokko med Spania og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Balearia seiler opp til 2 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 30 minutter mens Trasmediterranea servicen seiler pop til 2 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time 30 min.

Det er 4 Uke overfarter på Tangier Med Algeciras ruten mellom Marokko og Spania. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Tangier Med - Algeciras Fergeselskaper

 • Balearia
  • 2 Ukentlige Avganger 30 min
  • Få pris
 • Trasmediterranea
  • 2 Ukentlige Avganger 1 time 30 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Tangier Med Algeciras priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Tangier Med Algeciras ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Tangier Med Algeciras Ferge anmeldelser

 • "Tanger til Algeciras"

  Siden Marokko har gjenoppbygd fergeterminalen deres må jeg si at reiser mellom de to havnene er forholdvis lett. Jeg har brukt både de gamle og nye havnene, og tingene er blitt forbedret. Direct Ferries bookingen var lett, ingen problemer med billetsøkningen og mottakelse av bekreftelse. Hvis man reiser fra Tanger, så sørg for å være det tidlig for å finne det relevante billettkontoret. Mange takk for en horholdsvis lett reise.

  'David' reiste på Tangier Med Algeciras ruten med Balearia på Martin i Soler

  Les mer Les mindre
 • "Tur fra Tanger Med til Algeciras"

  God reise. Sørg for å dra til Tanger Med – ikke Tanger – for å fange denne fergen. Det var en smule forvirrende. Selve fergeturen var perfekt.

  'Stephen' reiste på Tangier Med Algeciras ruten med Balearia på Martin i Soler

  Les mer Les mindre
 • "God tur"

  Vi booket denne turen fra Marokko til Algeciras online. Det var lett å booke. Personalet var svært hjelpsomme. Det var en god opplevelse.

  'Julie' reiste på Tangier Med Algeciras ruten med Balearia på Alhucemas

  Les mer Les mindre
 • "Opplevelse"

  Vi brukte Balearia for å se om det var bedre enn Accion fergene. Det var litt bedre service, men generell ikke så god som fra Ceuta. Vi brukte Tan Med ferger for å spare tid. Men vi endte med ikke å spare tid, begge fergene var en time for sent. Ferger fra Ceuta seilte i tide. Balearia servicen var ok, men havneanlegg, skilt osv. var svært dårlig.

  'Graham' reiste på Tangier Med Algeciras ruten med Balearia på Alhucemas

  Les mer Les mindre

Tangier Med Guide

Frakthavnen Tanger-Med ligger ca. 40 km øst for byen Tanger i Marokko. Havnen åpnet i 2007 og er en av de største havnene i Middelhavet og Afrika. Annen del av havnens utvikling begynte i 2009 for å imøtekomme den stigende etterspørgelsen av servicene her. Det er også passasjertrafikk i havnen, som håndteres i den nye passasjerterminalen, som nå mottar passasjerferger fra Europa, i stedet for Tanger havn. Fasiliteter i den nye terminalen inkluderer et valutakontor, en liten butikk, en kafé og heveautomater.

Tangers historie er blitt påvirket av de mange forskjellige sivilisasjonene og kulturer som har regjert byen siden det 5. århundret f.kr.

Algeciras Guide

Den spanske havnebyen Algeciras ligger i den sørlige delen av landet ved bredden av Gibralta bukten. Byen har en lang maritim historie, men er i dag moderne og kosmopolitisk. Den første bosetningen på stedet av den nåværende byen, var den romerske byen av Julia Traducata, fra det 1. århundret. I 711 grunnlake Tarik Al-Yazirat-al-Hadra på de romerske ruinene.

Det er en rekke populære attraksjoner og viktig monumenter ved Plaza Alta i byen, inkludert Parochial Church of Nuestra, Senora de la Palma og det lille kapellet Nuestra Senora de Europa. Byens arkitektur er deilig og gode eksempler er rådhuset, markedsplassen, kapellet, Santo Cristo de la Alameda og kapellet San Anton.

Byens havn ligger omkring 20 km nordøst av Tarifa på Rio de la Miel, som er Europas sørligste elv. De som reiser ut av havnen bør holde øye med hvaler og delfiner, som noen ganger kan ses i vannet utenfor havnen.