Tangier til Tarifa Ferge

Tangier Tarifa fergeruten knytter Marokko med Spania og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Inter Shipping seiler opp til 4 ganger daglig med en seiltid på omkring 1 time mens FRS servicen seiler pop til 5 ganger daglig med en seiltid fra 1 time.

Det er 63 Uke overfarter på Tangier Tarifa ruten mellom Marokko og Spania. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Tangier - Tarifa Fergeselskaper

  • Inter Shipping
    • 4 Daglige Avganger 1 time
    • Få pris
  • FRS
    • 5 Daglige Avganger 1 time
    • Få pris

Gjennomsnittlige Tangier Tarifa priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Tangier Tarifa ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Tangier Guide

Byen Tanger ligger i den nordlige delen av Marokko på den nordafrikanske kysten, ved den vestlige inngangen til smuget Gibraltar, hvor Atlanterhavet møter Middelhavet. Byen har vært under forskjellige sivilisasjoner i løpet av sin lange og spennende historie, som begynte i det 5. århundret f.kr. Det er mye utvikling i gang i byen, som omfatter nye prosjekter langs bukten for turisme, et moderne forretningsdistrikt ved navn Tangier City Centre, en ny lufthavn terminal og et nytt fotballstadium.

Kasbah hever seg over Tangers gamle bydel. De gamle festningsverkene var en gang en del av byens forvsar, men i dag er mange blitt forvandlet til private boliger, hotell, museer og restauranter. En populær attraksjon blant turister er Kasbah Museum, som ligger ved Place du Mechouar og utstiller levninger fra steinalderen og frem til begynnelsen av det 20. århundret.

Tarifa Guide

Byen Tarifa ligger i Andalusia i Spania og har omkring 10 km med hvite sandstrender, en uspolert natur og er et av de beste windsurfing destinasjoner i Europa.Fra byen er det deilig utsikt over Riff fjell og Afrika på tvers av Gibraltarstredet. Den sjarmerende byen kan kjennes ved sine smale brosteinsbelagte gater. De opprinnelige bymurene av den gamle byen har på en eller annen måte klart å inngå i konstruksjonen av byens hvitkalkede hus, selv om de fleste av dem som ses i dag, ble bygget i det 18. århundret.

Det er regelmessige fergeforbindelser mellom Tarifa og Tangier.